LG S09AF-FI

Oricat de mult ti-ar placea vara si oricat de mult ti-ar placea caldura atunci cand stai in camera la PC sau la TV vrei sa ai putina racoare. Pentru ca nu cred ca exista persoana care vara sa nu vrea sa aiba un somn relaxant, poate doar Connect-R, sau poate ca nici el. Iar dacă prin jurul locuinței tale nu sunt nici măcar niște copaci să ai parte de puțină umbră cred că singura soluție o reprezintă un aparat de aer condiționat.

Multă lume cumpără astfel de electrocasnice fără să aibă nicio idee despre putere, consum sau firmă. De aceeas înainte de a cumpăra e bine să întrebați o persoană autorizată sau măcar să căutați pe internet un review sau câteva păreri de la alți cumpărători. În acest articol vom discuta despre LG S09AF-FI, un aparat de aer condiționat ideal pentru răcirea sau încălzirea unei locuinței.
LG S09AF-FI din lateralLG S09AF-FI pachetul completLG S09AF-FI unitate exterioara
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect acest model nu vine cu ceva special, întâlnim același design clasic cu care ne-a obișnuit și până acum producătorul sud coreean pentru această gama de electrocasnice. Însă cum am mai spus-o și în alte articole la acest tip de aparate nu aspectul este principalul factor care să te facă să îl achiziționezi, nu spun că nu este important însă dacă țineți să aveți un design deosebit atunci va trebui să fiți dispuși să scoateți din buzunar încă o dată cat prețul acestui model, însă după părerea mea acest lucru nu se merită.

Ce am uitat să precizez la începutul acestui articol este faptul că acest model nu este un simplu aparat de aer condiționat, acesta este unul tip Inverter, de aici și prețul puțin mai mare fată de un AC cu aceeași putere. Ce înseamnă Inverter? Păi cel mai de apreciat fapt la un AC cu inverter este faptul că, consumul de energie va fi aproape la jumătate fată de un AC convențional, va funcționa și la temperaturi extreme, ajunge la temperatura dorită mult mai rapid decât aparatele de aer condiționat convenționale și este mult mai silențios.

LG S09AF-FI are o capacitate de răcire și încălzire de 9.000 BTU și se încadrează în clasa energetică de răcire A. Consumul de curent atunci când va fi folosit pentru răcire este de numai 620 wați iar atunci când îl veți folosi pentru încălzire de numai 780 wați. Este dotat și cu filtru antibacterian ceea ce înseamnă că acesta va colecta particulele mici de praf și virusuri invizibile pentru un aer mai curat și mai proaspăt.

Vine cu funcțiile standard: răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare, funcții pe care le întâlnim la orice AC, indiferent de preț. Însă acesta vine și cu câteva funcții speciale precum: Funcție Swing, Jet Cool, Auto-Restart, Funcție Chaos, Recirculare, Funcționare regim de noapte, Auto-diagnosticare și Buton Sleep Mode. Iarăși un lucru foarte important la un astfel de aparat îl reprezintă și nivelul de zgomot produs de unitatea interioară cat și cea exterioară. În funcție de treapta ventilatorului acesta va avea un nivel de zgomot variabil 37/33/25/20 decibeli, iar cea exterioară 47 decibeli ceea ce înseamnă că este un AC foarte silențios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.