LG S09AHP-FI

Dacă pe timpul iernii folosim o centrală pentru a scăpa de temperaturile scăzute pe timpul verii avem nevoie de un aparat de aer condiționat pentru a scăpa de căldurile ridicate care cu timpul devin insuportabile. Și cum vara deja și-a intrat în drepturi, singura soluție care ne rămâne să scăpăm de discomfortul creat de aceaste temperaturi ridicate ar fi montarea unui astfel de aparat.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de aparat atunci poate ar trebui să citiți acest review până la sfârșit pentru a vă putea forma o părere despre LG S09AHP-FI, un aparat de aer condiționat cu un preț bun care vine cu toate caracteristicile și opțiunile necesare la un astfel de aparat, adică tot ce ai nevoie pentru a răci bine și fără un consum de energie prea mare, pentru că nu ai vrea să ai factura dublată după folosirea acestuia nu?

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și majoritatea aparatelor de aer condiționat de la LG și acesta vine cu același design clasic, simplu (chiar prea simplu) care se va potrivi perfect în orice cameră, indiferent de stilul acesteia. Unitatea interioară este complet albă iar în partea dreaptă are un mic display în care veți putea observa temperatura setată. Lângă acesta vor fi și câteva LED-uri care vă vor indica funcția setată de dumneavoastră. Despre unitatea exterioară nu pot spune prea multe lucruri, este simplă, cu logo LG în partea dreaptă sus. Telecomanda este ca și la majoritatea acestor aparate, adică are un display în care se vor afișa informații legate de temperatură, oră și treapta ventilatorului.

LG S09AHP-FI face parte din categoria monosplit, adică este format din unitate interioară dar și exterioară. Capacitatea de răcire a acestuia este de 9.000 BTU iar cea de încălzire este de 9.800 BTU. Ca să vă puteți forma o părere despre capacitatea de răcire 9000 BTU acoperă o suprafață de 14-22 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și 18-30 metri pătrați în cazul locuințelor, deci dacă locuiți într-un apartament acesta va fi suficient pentru răcirea acestuia.

În plus acesta este dotat cu sistemul unic LG NEO-Plasma echipat cu 3 filtre specializate pentru îmbunătățirea filtrării dar și pentru a reține cele mai fine particule de praf, chiar și particule de fum de țigară. Pe lângă funcțiile clasice de Răcire, Încălzire, Dezumidificare, Ventilare acesta vine și cu alte funcții speciale precum: Jet cool, Curățare automată, Pornire rapidă, Cronometru, Diagnosticare automată. Un alt detaliu foarte important pentru un astfel de aparat îl reprezintă și consumul energetic, iar în acest caz LG S09AHP-FI nu putem spune că se poate mândri cu acesta. Atunci când este folosit pentru răcire acesta are un consum de 2700 wați iar atunci când îl veți folosi pentru încălzire de numai 841 wați.

Iarăși, foarte important este și nivelul de zgomot pe care acesta îl are unitatea interioară și cea exterioară. La acest capitol putem spune că se descurcă destul de bine. Pentru unitatea interioară nivelul de zgomot variază în funcție de treapta ventilatorului, astfel putem avea un maxim de 35 decibeli iar nivelul minim este de 32 decibeli. Unitatea exterioară însă are un nivel de zgomot de 47 decibeli indiferent de treapta ventilatorului. De precizat că în prețul acestui aparat nu este inclusă și instalarea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.