LG S12AQ

Că tot este cald afară, iar meteorogolii nu au anunțat pentru următoarea perioadă temperaturi prea scăzute, vă prezint un alt aparat de aer condiționat din gama LG, dotat cu tehnologia Inverter și triplu filtru cu NEO plasmă. LG S12AQ vine cu funcții standard de răcire, încălzire și dezumidificare. Fiind un aparat de aer condiționat cu o putere de 12000 BTU, veți putea răci o suprafață de până la 32 de metri pătrați.

Aceste aparate au devenit foarte căutate în ultima perioda și asta datorită faptului că la noi în tară, vara, sunt temperaturi greu de suportat. Afară cald, în casă cald, nu mai avem practic niciun loc unde să ne putem relaxa și odihni. Nu sunt puține persoanele care din cauza confortului termic scăzut nu se mai pot odihni noaptea. Cu funcțiile sale speciale, aerul condiționat se poate programa pentru a funcționa și pe parcursul nopții, fără a stânjeni într-un fel sau altul somnul dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu tehnologia Inverter aparatele de aer condiționat sunt mai economice, mai silențioase în comparație cu cele convenționale, funcționează cu ușurință la temperaturi extreme, ajungând la temperatura dorită de dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Componentele acestui sistem Inverter permit ca unitatea exterioară să-și varieze turația corespunzător cu nevoia temperaturii interioare, astfel ajungând la o eficiență cu până la 30% fată de alte modele ce nu dețin această tehnologie. Veți economisi în acest mod energie electrică, iar facturile dumneavoastră vor fi mai mici cu 30%.

Triplul filtrul cu NEO plasmă face ca acest aparat să se diferențieze de celelalte din comerț. Numai la LG veți putea găsi astfel de filtre, foarte eficiente din punctul meu de vedere. Acesta este alcătuit din prefiltru, filtru plasmă și filtru Nano Carbon. Fiecare dintre ele are un rol important, bine definit în componența aparatului de aer condiționat.

Prefiltrul sau filtrul antibacterian are rolul de a reduce praful, sporii și alte particule mici. Filtrul plasmă este conceput și dezvoltat numai de către LG, pentru a reține cele mai fine particule de praf, chiar și particule de fum de țigară. Dacă sunteți fumători, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru mirosul neplăcut de țigară din casa dumneavoastră, deoarece datorită acestui filtru inteligent conceput, fumul va fi acaparat de aparatul de aer condiționat. Filtrul Nano Carbon înlătură particulele de miros din încăpere. Prin urmare, filtrul activ de Carbon va fi înlocuit cu filtrul Nano Carbon Ball. Acest produs a fost de asemenea dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic și sănătate și este primul produs care utilizează tehnologia Nano din lume. Tehnologia Nano controlează dimensiunea și forma porilor.

Principala cauză a mirosurilor degajate de aparatul de aer condiționat o constituie dezvoltarea bacteriilor și mucegaiurilor pe suprafața schimbătorului de căldură. Funcția Auto Clean usucă suprafața schimbătorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și mucegaiurilor, reducând semnificativ mirosul și necesitatea curățării aparatului.

Funcția Jet Cool asigură răcirea rapidă a camerei. În acest mod se refulează un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau până când temperatura camerei atinge 18 grade Celsius. Cu ajutorul acestei funcții, camera dumneavoastră se va răci în cel mai scurt timp posibil, ajungând la temperatura de 18 grade când afară vor fi aproximativ 40. Fără să așteptați prea mult, veți avea parte de confort termic ridicat, în doar 30 de minute.

Cu o singură apăsare de buton, automat programați aparatul la oprire, stabiliți viteza de funcționare și ajustați temperatura pentru asigurarea confortului în timpul somnului. Aparatul de aer condiționat LG S12AQ se adaptează în funcție de necesitățile dumneavoastră, ci nu invers. Funcția de dezumidificare reduce umiditatea deranjanta din cameră fără să supra-răcească.

În câteva cuvinte vă spun parerea mea despre LG S12AQ: merită banii, își face treaba cum trebuie, asigurând confortul și bunăstarea dumneavoastră atât pe timpul zilei, cat și pe timpul nopții. Eficiența economică se va simți atunci când veți primi factura de energie electrică și asta datorită tehnologiei de ultimă generație Inverter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.