LG S18AHP

Am început cu Beko, continuăm cu LG pe ziua de astăzi, dar tot despre aparate de aer condiționat este vorba. LG S18AHP este un model interesant și de aceea am zis să împărtășesc aceste păreri și dumneavoastră. Clasic, alb și cu unitate exterioară cu radiator anticoroziv tratat cu aur – Gold Fin, acesta are o putere de 18000 Btu, destul de mare pentru a putea fi amplasat într-o cameră cu o suprafață de până la 48 de metri pătrați.

Acest aparat de aer condiționat beneficiază de NEO plasmă, adică un sistem unic ce echipat cu 3 filtre specializate – prefiltru, filtru plasmă și filtru Nano Carbon, pentru îmbunătățirea filtrării. Prefiltrul sau filtrul bacterian are rolul de a reduce praful, sporii și a alte particule mari. Cel de-al 2-lea filtru, cel plasmă este conceput și dezvoltat numai de către LG, pentru a reține cele mai fine particule de praf, chiar și particule de fum de țigară. Filtrul Nano Carbon înlătură particulele de miros din încăpere. Prin urmare, filtrul activ de Carbon este înlocuit cu filtrul Nano Carbon Ball. Acest produs a fost de asemenea dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic și sănătate fiind primul produs care utilizează tehnologia Nano din lume. Tehnologia Nano controlează dimensiunea și forma porilor. Cu astfel de filtre veți fi tot timpul în siguranță, fără a inhala fumul de țigară sau praful din cameră.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Toate filtrele vor fi curățate rapid cu o funcție special concepută pentru a face acest lucru, păstrând tot timpul periile din interiorul aparatului de aer condiționat curate. Veți economisi eforturile de curățare și veți păstra aparatul de aer condiționat curat în acest mod. Chiar și la o utilizare îndelungată, aparatul de aer condiționat produce aceeași putere de răcire ca prima dată și continuând să economisească electricitate.

Funcția de dezumidificare este prezentă și aici, pentru a îndepărta umezeala din cameră. Fără să vă dați seama, în timpul somnului transpirați, iar această umiditate lasă urme pe pereții dumneavoastră, provocând în acest fel condens. Cu funcție special concepută pentru a dezumidifica, veți îndepărta umezeala, chiar și pe cea din timpul iernii. Toate aceste lucruri vor fi posibile fără ca aparatul de aer condiționat să supra-răcească aerul din încăpere.

Unitatea interioară are un zgomot funcțional silențios, de 26 dB în modul inactiv, pentru a vă oferi pace și liniște în dormitor sau în birou. În plus, unitățile exterioare au niveluri de vibrații și zgomot reduse drastic, grație ventilatorului și motorului supersilentioase și unui mecanism anti-zgomot inovator. Nopțile vor fi liniștite și somnul dulce, deoarece nu veți fi absolut deloc derenjati de zgomotul produs de LG S18AHP.

Fluxul de aer de răcire și de încălzire poate fi optimizat, paletele de aer putând fi reglate conform modului de funcționare. În modul de încălzire aerul va fi distribuit la un unghi mai jos, din cauza ridicării aerului cald. Aparatul de aer condiționat LG Electronics îmbunătățește diferența dintre temperaturile interioare ridicate și scăzute. Aceasta vă permite să atingeți temperaturile dorite și mai rapid. Când afară vor fi temperaturi de nesuportat, în casa dumneavoastră va fi numai bine de stat. Aerul rece din interior va crea o stare ambientală plăcută, ce poate fi păstrată și pe parcursul nopții.

Profitați acum până să vă ia canicula prin surprindere și achiziționați acest aparat de aer condiționat. Nu este nimic mai plăcut ca în toiul verii să puteți sta liniștiți acasă la dumneavoastră, desfășurând activitățile de zi cu zi într-o perfectă ordine, fără ca discomfortul termic să-și pună amprenta pe locuința dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.