Marantz TT42

Dacă ești un adevărat audiofil atunci, cu siguranță trebuie să-ți cumperi un pick-up. Chiar dacă aceste aparate nu se mai caută nu foarte multă lume știe că pentru un sunet excelent ai nevoie de un pick-up. Sunetul oferit de un pick-up are un timbru diferit față de orice mp3 player, ipod sau orice altceva.

Înregistrarea audio analogică (pe vinyl-uri) încă există, momentan aceasta oferind cea mai bună calitate audio de pe piață. De asemenea, multe din înregistrările audio din trecut erau realizate pe astfel de suporturi audio, unele dintre ele nefiind încă disponibile în formate digitale.

MARANTZ TT42 pe birouMARANTZ TT42 deschisMARANTZ TT42de aproape

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii si alte imagini …

Iar dacă nu ați auzit până acum de acest brand trebuie să știți că Marantz, este unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio de înaltă fidelitate, oferă audiofililor Pick-Up-ul TT-42, un produs ce furnizează o calitate audio extraordinară, grație componentelor performante utilizate și servo-motorului foarte silențios.

Marantz TT42 este un pick-up automatic și are o viteză de 33-1/3 & 45 rotații pe minut. Acesta folosește o doză de tip DN 251S și are un motor DC. Iar zgomotul produs de acest pick-up este de aproximativ 65 decibeli, adică este aproape insesizabil. Ca și dimensiuni acest pick-up are următoarele măsuri 420 x 137 x 360 (W x H x D mm). După cum ați putut observa și în imaginile de mai sus acesta este negru și cântărește 5.4 kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.