Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE

Asemenea unui diamant, mașina de spălat Diamond este fiabilă, și frumoasă și reprezintă expresia celei mai mari dorințe ale unei femei.  Cu funcțiile de protecție pentru tensiune mare și împotriva scurgerilor de apă, aceasta funcționează mai mult timp. În plus, funcțiile extraordinare ale tamburului, texturat în formă de diamant, de protecție a țesăturii, păstrează hainele ca noi după spălări succesive. Samsung promite protecție de diamant cu noua mașină de spălat Diamond.

Această mașină de spălat rufe Samsung WF 8500NMW8/YLE este cu încărcare frontală, având viteza de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Clasa energetică din care face parte este clasa A, rezultând de aici că are un consum redus de energie electrică. Ce vă mai putem adăuga este faptul că are o capacitate de încărcare de 5 kg și un număr de 8 programe.

Masina de spalat Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE, 1000 rpm, 5 kg, A, LED, Alb

 

 

 

 

 

Vezi aici ce preț are plus alte poze cu acest produs …

Samsung WF 8500NMW8/YLE are funcție de pronire întârziată, funcție anti-șifonare și anti-spumă. Puteți sta liniștiți atunci când aveți copii prin preajmă, deoarece aceasta mașină de spălat are un sistem revoluționar Protecție pentru copii, Control asupa încălzirii, Diamond Drum și Ceramic Heater.

Nu este nevoie să deteriorați țesăturile preferate pentru a le curăța perfect. Tocmai de aceea, mașina de spălat Samsung este dotată cu tehnologia unică Diamond Drum TM, care înlocuiește tamburul obișnuit destinat spălării cu unul acoperit cu celule adânci, în formă de diamant. Această textură revoluționară vă protejează țesăturile împotriva rupturilor, creând în același timp mediul perfect pentru o spălare delicată, dar eficientă. Păstrați-vă hainele într-o stare excelentă, încredințându-le tehnologiei Diamond Druma„ oferită în exclusivitate de mașina de spălat Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.