Masina de spalat Direct Drive LG F1256LD

Spre deosebire de motoarele masinilor de spalat conventionale, sistemul LG Direct Drive reprezinta o integrare avansata a motorului, curelei si scripetelui intr-un singur motor silentios si durabil, care este atasat direct la tambur. Aceasta masina de spalata LG F1256LD are 1200 de rotatii pe minut si face parte din categoria celor cu incarcare frontala.

LG F1256LD are un consum redus de energie electrica, din acest motiv ea se incadreaza  in clasa energetica A+. Cu o capacitate de incarcare de 5 kg si cu un numar de 12 programe, care mai de care mai sofisticate pentru a va veni dumneavoastra in ajutor, masina de spalat de la LG are un consum de apa de 48 de litri pe ciclu de spalare si un sistem de alarma atunci cand da vreo eroare.

Mai putem adauga faptul ca aceasta masina Direct Drive LG F1256LD are un sistem de securitate pentru blocarea accesului copiilor si programe cum ar fi: Patura, Prespalare, Bumbac rapid, Intensiv, Delicat, Rapid 30, Alb, Bumbac, Clatire + stoarcere, Sintetic, Fara stoarcere si Spalare manuala/Lana.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Masina de spalat Direct Drive LG F1256LD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.