Whirlpool AWE6316

Masina de spalat cu incarcare superioara Whirlpool  AWE 6361 ofera o gama variata de 18 programe. O puteti seta sa porneasca programul de spalare dorit la o anumita ora, atunci cand este momentul cel mai potrivit sau avantajos – de exemplu noaptea sau cand preturile la electricitate sunt mai scazute. Ceasul poate porni un program cu o intarziere de pana la 24 ore.

Masinile de spalat cu incarcare verticala de la Whirlpool combina eleganta si functionalitatea unui produs compact, iesind in evidenta prin liniile rotunjite si forma atractiva care se incadreaza perfect in orice incapere.

Pe langa designul modern pe care  masina il are scos foarte bine in evidenta, aceasta se incadreaza in clasa economica A+, avand o viteza la centrifugare de 800 rpm si un numar de 18 programe. Ca si functii speciale putem distinge urmatoarele: functie centrifugare delicata, functie centrifugare intensiva, functie evacuaresi functie oprire clatire.

La capitotul sisteme si tehnologii, masina de spalat rufe Whirlpool AWE6316 vine in dotare cu: sistem de distributie uniforma a incarcaturii, sistem de control al excesului de spuma si sistem de protectie impotriva pierderilor de detergent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.