Samsung WF1602WUV/XEO

Cu toții avem nevoie de o mașină de spălat însă atunci când vine timpul să achitionam una datorită ofertei foarte mari și variate nu știm ce să alegem. De aceea astăzi vom vorbi despre mașina de spălat Samsung WF1602WUV/XEO, o mașină de spălat relativ ieftină cu foarte multe opțiuni și setări.

În acest moment este cea mai vândută mașină de spălat de pe site-ul celor de la eMAG ceea ce înseamnă că are un raport preț/performanță foarte bun. În plus dacă veți cumpăra de pe site-ul celor de la eMAG în această perioadă veți primi în afară de reducerea de 200 lei și un voucher cadou în valoare de 271 Lei pe care îl puteți folosi pentru alte cumpărături. Mai jos găsiți și câteva imagini pentru a vă forma o idee despre cum arată, chiar dacă nu asta este important pentru o mașină de spălat rufe.

Samsung WF1602WUV-XEO poza din fataSamsung WF1602WUV-XEO panoul de comanda Samsung WF1602WUV-XEO suport pentru detergent

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

După cum bine ați observat și în imaginile de mai sus aceasta are un design modern și un afișaj de tip LED ce se va încadra perfect în baia dumneavoastră sau pentru cei cu loc mai restrâns în bucătărie. Samsung WF1602WUV/XEO este o mașină de spălat cu încărcare frontală și care are o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut. Maximul de haine pe care îl puteți încărca în această mașină de spălat este de 6 kilograme. Referitor la clasa de eficiență energetică aceasta face parte din clasa A++ ceea ce înseamnă un consum redus de energie.

Pe lângă consumul redus de energie această mașină vă va face și economii la factura de apă, consumând aproximativ 48 de litri de apă pentru programul standard. Dacă tot a venit vorba de programe aceasta dispune de 8 programe printre care și program rapid de 15 minute, program prespălare, program bumbac, program sintetice și program consum redus de energie. Și la capitolul funcții și siguranță Samsung WF1602WUV/XEO este o mașină dotată având câteva funcții speciale precum: Anti-sifonare, Auto-diagnostic și Control supra-încălzire. Iar dacă aveți copii trebuie să știți că această mașină de spălat are sistem de siguranță împotriva copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.