Midea MSR1-12HRN1-QC2

Vorbim astăzi despre un alt aparat de aer condiționat, ce ne vine în ajutor atunci când simțim că nu mai putem face fată căldurii. Midea MSR1-12HRN1-QC2 este ideal pentru nevoile de climatizare într-o încăpere obișnuită, dormitor, bucătărie, living. Proiectat în condițiile de temperatură și de umiditate ridicate, aparatul este construit pentru cele mai bune performanțe.

Deși lumea nu știe perea multe lucruri legate de acest nume, aparatele de aer condiționat din această gama își fac treaba exact așa cum trebuie, venind în același timp cu un preț foarte accesibil oricărui cumpărător. Dacă v-a prins canicula și încă nu v-ați hotărât spre ce să vă orientați, aceasta este ideea pe care eu încerc să v-o aduc în prim plan, susținută de multitudinea funcțiilor pe care acest aparat vi le poate oferi.
Midea MSR1-12HRN1-QC2 telecomandaMidea MSR1-12HRN1-QC2 unitate exterioaraMidea MSR1-12HRN1-QC2 unitate interioara
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca să vă convingeți că într-adevăr își merită banii, vă aduc în discuție câteva din funcțiile de care puteți beneficia: Funcție auto-restart, Funcția Turbo pentru răcire/încălzire rapidă, Funcția Good Sleep Mode, Distribuția aerului pe 2 căi, Temperatură de compensare, Display LED, Filtru carbon.

Filtru Active Carbon este confecționat din fibră de carbon și filtru electrostatic. Filtrul de carbon activ elimină anumite tipuri de mirosuri ca amoniacul și dezactivează gazele chimice dăunătoare cum ar fi formaldehida. Prin formarea unei poziții pozitive pe suprafața de filtrare, filtrul captează particulele mici de praf, fum sau par de animale pentru a preveni reacțiile alergice. După cum v-ați dat și dumneavoastră seama, acest filtru îndepărtează mirosurile neplăcute din încăpere, lăsând în urmă un aer curat, fără alte particule microscopice.

Nu am adus în discuție puterea acestuia care țin să vă precizez că este de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că puteți răci o suprafață destul de mare, fără a avea un consum ridicat, datorită faptul că Midea MSR1-12HRN1-QC2 face parte din clasa energetică A. Știind clasa energetică, puteți sta liniștiți, deoarece facturile dumneavoastră la energia electrică nu vă vor cauza neplăceri din niciun punct de vedere.

Trebuie să mai știți că atât unitatea interioară cât și cea exterioară sunt de culoare albă. Odată cu achiziționarea aparatului de aer condiționat veți primi și o telecomandă, cu ajutorul căreia veți putea seta stând relaxați pe canapea funcția dorită de dumneavoastră. Dacă vă grăbiți să-l cumpărați, veți beneficia de returnarea TVA-ului, adică o economie pentru dumneavoastră, lăsându-vă posibilitatea de a cupara și alte produse cu banii returnați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.