MSI CR610-245XEU – un laptop ieftin

Probabil cel mai nou dar și cel mai ieftin laptop de la MSI este modelul CR610-245XEU care vine cu un procesor AMD Sempron cu placă video integrată dar care are suport HD.

Acest model de laptop are o configurație asemănătoare cu MSI CR630-241XEU acesta din urmă având un procesor Dual Core, însă pentru cei ce îl vor doar pentru web browsing și chestii de uz casnic MSI CR610-245XEU este perfect.

Laptop MSI CR610-245XEU lateral spateLaptop MSI CR610-245XEU tastaturaLaptop MSI CR610-245XEU

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Acesta are un procesor cu un singur nucleu de tip AMD Sempron M120 ce folosește tehnologia 45 nm și are o viteză de procesare de 2100 Mhz și cache de 512 KB, un procesor care va face față cu succes aplicațiilor de tip office (filme, internet, muzică).

Fiind un laptop ieftin acesta are un display de tip Glare (lucios) specific laptopurilor din această clasă. Însă acest display folosește o tehnologie de ultimă oră și anume tehnologia LCD LED și are o diagonală de 15.6 inch.

Capacitatea memoriei RAM este de 2 GB însă este un tip puțin mai vechi și anume DDR2. Aceasta se poate extinde până la 8GB dar trebuie să aveți grijă ca memoria ce o adăugați ulterior să folosească aceeași frecvență ca și aceasta și anume 667 Mhz.

Hard Disk-ul este unul de tip SATA, pentru a mări viteza de copiere și încărcare a Windows-ului, și are o capacitate de stocare de până la 250GB cu o viteză de 5400RPM este suficient pentru acest laptop.

Laptopul MSI CR610-245XEU are și o placă video integrată model ATI HD 4200 ce suportă DirectX 10.1 și vă puteți juca fără probleme jocuri gen: Doom 3, Quake 4 sau Counter Strike. Mai jos aveți un video să vă formați o părere.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=PHWujqIXRoc[/tube]

La capitolul multimedia acesta dispune de DVD RW, două difuzoare stereo, cameraweb de 1.3 MP și cititor de carduri. Iar la capitolul porturi acesta are conector VGA pentru conectarea unui televizor sau monitor extern, port HDMI, 3 USB-uri 2.0, intrare audio, ESATA, microfon incorporat și Wi-Fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.