Multifunctional Canon PIXMA MP250

Polivalenta si accesibila, PIXMA MP250 aduce in casa dumneavoastra imprimarea, scanarea si copierea de calitate superioara. Ideala pentru imprimarea documentelor, imprimare de pe Web si la calitate de laborator foto, este perfecta pentru utilizatorii incepatori, studenti si familii.

Multifunctionalul Canon PIXMA MP250 poate fi folosit pentru urmatoarele formate medii de printare: 20 x 25cm, B5, letter, envelopes (DL, COM10), 13 x 18 cm, A4, A5, legal si 10 x 15 cm. Modul de tiparire al acestei multifunctionale este color, avand rezolutia de 4800 x 1200 dpi. Sistemele de operare la care poate functiona acest Canon PIXMA MP250 sunt: Apple Mac OS X, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista si Microsoft Windows 2000.

De ce sa mai dati banii la xeroxuri cand puteti sa faceti toate aceste lucruri chiar de acasa sau de la birou? Achizitionati multifunctional Canon PIXMA MP250 si va veti putea bucura de tot ceea ce v-am mentionat mai sus fara efort si fara a pierde prea mult timp.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Multifunctional Canon PIXMA MP250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.