Myria TAC09CHSA/BQ

Din aceeași serie cu celelalte aparate de aer condiționat Myria despre care am vorbit pe site în articolele precedente, astăzi a venit rândul unui model ceva mai econom și cu o capacitate de răcire perfectă pentru a răci un apartament întreg. Deci, dacă v-ați saturat de căldura innabusitoare și vreți să achiziționați un AC pentru două sau mai multe camere atunci Myria TAC09CHSA/BQ poate fi soluția perfectă.

De ce ați alege un astfel de aparat? Păi în primul rând Myria este o firmă românească, deci prețul este cu mult mai mic fată de alte aparate de firmă, dacă veți avea probleme vreodată cu el firma producătoare fiind din România service-ul se va realiza mult mai repede. Și nu în ultimul rând consumul energetic este unul destul de mic având în vedere că nu folosește tehnologia Inverter și nici nu are o putere de răcire foarte mică.
Myria TAC09CHSA-BQ din fataMyria TAC09CHSA-BQ din lateral
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum se poate observa și din imaginile de mai sus acest model, ca și aspect, este aproape identic cu celelalte aparate de aer condiționat de la Myria. Unitatea interioară, cea care contează cel mai mult, este complet albă cu logo Myria pe centru iar în partea dreaptă are un display destul de mic în care se va afișa temperatura setată. Sub acest display se găsesc 3 LED-uri care vă vor indica funcția setată. Având în vedere prețul destul de mic, cred că dotările cu care acesta vine sunt acceptabile.

Am uitat să precizez la începutul acestui articol că Myria TAC09CHSA/BQ se încadrează în categoria aparatelor de aer condiționat monosplit, adică sunt formate din unitate interioară dar și exterioară. Capacitatea de răcire sau încălzire a acestuia este de 9.000 BTU, iar dacă nu știți ce înseamnă asta, 9000 BTU acoperă o suprafață de la 14 până la maxim 22 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și de la 18 metri pătrați până la maxim 30 metri pătrați în cazul locuințelor, adică pentru un apartament mai mic acesta poate face fată fără probleme.

Vine cu funcțiile standard pe care le întâlnim la toate aparatele de acest gen, adică: răcire, incazire, dezumidificare și ventilare. Clasa energetică de răcire și încălzire este A cu un consum de 735 wați atunci când îl veți folosi pentru a răci o încăpere și 715 wați atunci când îl folosiți pentru încălzire. Nivelul de zgomot a unității interioare este variabil, în funcție de treapta ventilatorului. Astfel că atunci când va fi folosit la o treaptă mai mică acesta va produce maxim 32 decibeli, iar atunci când va fi folosit la maxim acesta va produce un zgomot de 36 decibeli, ceea ce înseamnă că este suficient de silențios pentru a putea dormi cu el pornit.

Indiferent de treapta ventilatorului unitatea exterioară va avea un nivel al zgomotului de 50 decibeli. E bine de știut că acest aparat beneficiază de o perioadă a garanției oferită de producător de 2 ani. Iarăși, foarte important este faptul că în prețul acestui aparat instalarea nu este inclusă. Conform celor de la Altex acest cost se achită separat la unul dintre magazine, fie la firma care se ocupă de montaj. Montajul aparatului de aer condiționat se face numai în urma unei programări făcute de către cumpărător, prin telefon, la firmă specializată indicată pe certificatul de garanție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.