Myria TAC09CHSA/F

Dacă ce v-am recomandat până acum din categoria aer condiționat nu se încadrează în bugetul dumneavoastră atunci următorul produs va fi perfect pentru portofelul dumneavoastră. Asta doar dacă nu aveți nevoie de un AC performant cu foarte multe funcții, filtre și vreți doar aer rece în camera sau apartamentul dumneavoastră. Cu siguranță dacă veți cumpăra acest produs veți avea răcoarea necesară dar și bani suficienți pentru o vacanță la mare.

Dacă până acum nu ați auzit de această firmă „Myria” trebuie să știți că aceasta reprezintă divizia de IT a grupului ALTEX, lider pe piață de retail din România, cu peste 100 magazine ALTEX și MEDIA GALAXY deschise în întreaga tară. Deci putem spune că este o firmă românească, care funcționează încă din 2001 și care în prezent produce o gama largă de produse, de la tablete până la aer condiționat :).
Myria TAC09CHSA-F din lateralMyria TAC09CHSA-F dintr-o parte
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Trebuie să mai precizez că dacă vă veți grăbi, în această perioadă veți obține și o reducere de 200 RON, deci, cu această reducere pot spune că este cel mai ieftin aer condiționat la această oră. Trebuie să menționez că instalarea acestuia nu este inclusă în preț, deci vă mai trebuie încă 250-300 RON. Nu putem spune că aspectul acestuia este punctul său forte, însă nici nu am avea cum având în vedere că prețul și puterea acestuia sunt singurele lucruri care îl recomandă.

Are o putere de 9.000 BTU atât pentru răcire cat și pentru încălzire. În special l-aș recomanda celor care vor să îl folosească pentru o cameră maxim 2. Nu trebuie să vă faceți griji pentru consumul de energie deoarece, având o putere de răcire destul de mică și consumul acestuia este destul de redus. Vorbim despre 970 wați atunci când îl veți folosi pentru răcire și de 950 de wați atunci când îl veți folosi pentru încălzire.

În specificațiile acestuia nu găsim informații despre puterea ventilatorului însă putem să bănuim că are 4 trepte, ca și majoritatea acestor aparate. Un aspect foarte important la un astfel de electrocasnic este și nivelul de zgomot produs de unitățile acestuia. Myria TAC09CHSA/F are un nivel de 32/34/36 decibeli pentru unitatea interioară și de 52 decibeli pentru unitatea exterioară. Aș putea spune că este destul de silențios atât în interior cat și în exterior.

One thought on “Myria TAC09CHSA/F”

  1. Pingback: Aparat de aer condiționat Myria TAC12CHSA/F păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Aparat de aer condiționat Myria TAC12CHSA/F păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.