Myria TAC12CHSA/BQ

Pentru că temperaturile ridicate au pus stăpânire pe încăperile noastre cred că este timpul să ne luăm măsuri de precauție. Asta dacă vrem să avem un somn liniștit și să ne putem bucura de o temperatură perfectă pentru corpul nostru. Din seria de AC a celor de la Myria astăzi vom vorbi despre un model ceva mai performant și cu un preț puțin mai ridicat fată de modelele despre care am vorbit în articolele anterioare.

Trebuie să precizez de la începutul acestui articol că garanția oferită de producător pentru un astfel de aparat este de 24 de luni însă personal nu cred că veți avea nevoie de această poliță. Iarăși, e bine de știut că instalarea acestuia nu este inclusă în preț. Însă aceasta nu depășește 300 RON, asta dacă vă încadrați în limita de 3 metri de traseu frigorific, fiecare metru în plus se taxează cu aproximativ 100 RON.
Myria TAC12CHSA-BQ dintr-o parteMyria TAC12CHSA-BQ din fataMyria TAC12CHSA-BQ din lateral
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Myria TAC12CHSA/BQ folosește același design pe care îl găsim la toată gama de AC de la Myria. Este destul de simplu însă după părerea mea are cam tot ce ar trebui să aibă un aer condiționat, mai ales la prețul cu care se vinde. Unitatea interioară este simplă, complet albă, iar pe centru găsim un display iluminat care ne va indicat temperatura setată dar și programul folosit. Despre unitatea exterioară și telecomanda acestuia producătorul nu ne oferă mai multe detalii astfel că nu avem mai multe imagini sau informații.

Capacitatea acestuia atât pentru răcire cat și pentru încălzire este de 1200 BTU. Chiar dacă oficial se spune că poate face fată la o suprafață de maxim 24-40 metri pătrați, acesta poate răci fără probleme un apartament întreg dacă este montat unde trebuie și este folosit la o treaptă de ventilație mai mare. La capitolul consum acesta se încadrează atât la răcire cat și la încălzire în clasa A, cu un consum de 1000 wați atunci când este folosit pentru a răci și 890 wați atunci când este folosit pentru a încălzi.

Acesta are 4 funcții standard: răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare, însă cred că singurele funcții care sunt cu adevărat utile sunt cele de răcire și încălzire. Un aspect foarte important pentru un astfel de electrocasnic reprezintă și nivelul de zgomot, pentru că nimeni nu vrea să aibă o râșniță care răcește camera. Însă acesta este destul de silențios, are un nivel de zgomot de 34 decibeli atunci când este folosit la cea mai mică treaptă de ventilație, și de maxim 36-38 decibeli atunci când va fi folosit la o treaptă mai mare. Iar unitatea exterioară are un nivel de zgomot de 55 decibeli, astfel că nu veți deranja vecinii când îl veți porni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.