Myria TAC12CHSA/F

Într-un articol precedent vorbeam despre un aparat de aer condiționat tot de la Myria însă cu o putere de răcire mai mică, da, despre Myria TAC09CHSA/F este vorba. Însă dacă sunteți în căutarea unei soluții de răcire a unui întreg apartament la un preț accesibil atunci vă recomand Myria TAC12CHSA/F, aceeași firmă, același model, însă cu o putere de răcire mult mai mare, ca să vă faceți o idee cu acest model puteți răci până la maxim 38-40 metri cubi.

Pentru cei care nu au auzit până acum de Myria îi invit să citească articolul precedent, unde veți găsi mai multe informații. Pe scurt este o firmă românească, ce aparține de Altex, care produce atât electronice cat și electrocasnice la un preț foarte bun, deci dacă vreți să obțineți cele mai bune reduceri la aceste produse atunci vă recomand să le achiziționați exact de la producător, adică Altex :).
Myria TAC12CHSA-F dintr-o parteMyria TAC12CHSA-F din fataMyria TAC12CHSA-F din lateral
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Având în vedere că este un aer condiționat din categoria low budget nu cred că mai trebuie să avem pretenții legate de aspectul acestuia sau de materialele folosite pentru construcția acestuia. Însă chiar și așa Myria TAC12CHSA/F pot spune că are exact necesarul unui astfel de aparat. Unitatea interioară este complet albă iar pe centru acesteia se află un display în care veți găsi informații despre temperatura setată dar și funcția setată. Ce am uitat să precizez este faptul că instalarea nu este inclusă în preț, însă contracost aceasta poate fi achiziționată direct de pe site-ul celor de la Altex.

Dacă tot am spus că este un aparat foarte bun pentru răcirea unui întreg apartament acum a venit timpul să aflați și ce putere de răcire are acesta. Atât pentru răcire cat și pentru încălzire acesta are o putere de 12.000 BTU. Un aspect foarte important este și consumul de curent. Dacă îl veți folosi doar pentru răcire veți avea un consum de 1280 wați, iar atunci când va fi folosit pentru încălzire acesta va avea un consum de 1270 wați. Ca și funcții acesta are: răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare – adică cam ce are orice AC indiferent de preț.

Dar nu numai consumul de energie și puterea unui astfel de aparat sunt importante. Un lucru foarte important este și nivelul de zgomot pe care acesta îl produce. În acest caz, în funcție de treapta ventilatorului acesta poate avea un nivel de zgomot care pornește de la 34 decibeli și poate ajunge la maxim 36-39 decibeli – ceea ce înseamnă că este suficient de silențios. Dar nu numai unitatea interioară este important să fie silențioasă, ci și cea exterioară, pentru că nu vrem să deranjăm vecinii, astfel că aceasta are un nivel de zgomot de 50 decibeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.