Oregon Scientific WS903

Locuitul într-un mediu urban poate fi extrem de obositor în ziua de azi, fapt ce conduce la stres, atât fizic, cât și mental. Pentru a îl combate, Oregon Scientific oferă acum i.Relax All Senses Aroma Diffuser a€“ un produs unic ce creează un mediul natural plăcut folosind tehnologia avansată cu ultrasunete, pentru a stimula simțurile și pentru a îți relaxa corpul și mintea. i-relax All Senses Aroma Diffuser se bazează pe 3 metode de terapie holistica: Aroma-terapie, terapie prin lumina și terapie prin sunete.

Asemănător cu Oregon Scientific WS909 însă cu câteva funcții în plus este și acest model tot de la Oregon Scientific și anume WS903. Acesta are un design mai modern decât WS909, și în plus acesta are și funcția de ceas. Astfel dacă veți cumpăra acest produs nu va mai trebui să cumpărați și ceas, deci veți face și o mică economie.

Oregon Scientific WS903

Vezi mai multe imagini

Creearea unui mediu orientat către relaxare este o provocare care implică alinierea simțurilor la stimuli pe care oamenii îi consideră calmanți și liniștitori. Diferite uleiuri bazate pe plante sunt considerate relaxante, acestea putând avea diverse arome.

Sunetul este un alt factor foarte important indiferent dacă este o muzică plăcută sau sunete ambientale din natură, cum ar fi valurile oceanului sau sunete de păsărele. Chiar și un lucru subtil cum ar fi iluminatul poate avea un efect imens. Nuanțele moi de culori calde pot reduce sentimentele de stres și anxietate. Pune toate aceste senzații împreună și îți poți creea propiul habitat ideal.

Cei de la Oregon Scientific au luat în considerare toate aceste lucruri atunci când au proiectat Aroma-terapie ultrasonic Oregon Scientific WS903, un produs inovativ care creează mediul perfect pentru o armonie perfectă. Cu ajutorul ultrasunetelor acesta răspândește rapid vaporii de parfum în aer totul în condiții de siguranță.

La alegerea dumneavoastră în timp ce emană aromă relaxantă puteți asculta sunetele naturii, ciripitul păsărilor, valurile oceanului, răpăit de ploaie sau puteți asculta muzica dumneavoastră preferată direct de pe MP3-player sau ipod. Acest produs uimitor nu este doar pentru momentele de liniște, ci poate fi folosit ca și ceas cu alarmă.

Alte caracteristici suplimentare cu privire la Oregon Scientific WS903 ar fi controlul de la distanță cu ajutorul telecomenzii, închiderea automată atunci când nivelul apei este prea scăzut. În plus acesta are inclusă și o baterie, cu ajutorul căreia nu vi se va deregla niciodată ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.