Panasonic TX-L47ET5E

Daca un televizor cu display LED este disponibil la preturi din ce in ce mai accesibile, nu acelasi lucru se poate spune si despre cele ce dispun si de tehnologia 3D. Acest aspect desigur ca nu este luat in calcul de toti cei ce doresc achizitionarea unui televizor nou, insa cei ce vor neaparat un model capabil sa redea imagini 3D vor plati cu siguranta mai mult. Totusi, avand in vedere numarul mare de astfel de modele pe care producatorii ni le propun, putem sa estimam ca in curand vom asista si la preturi mai mici.

Pana atunci insa putem prezenta din modelele deja existente pe piata, cum ar fi televizorul LED 3D Panasonic TX-L47ET5E. Acesta se remarca atat prin dimensiunea ecranului cat si prin calitatile audiovizuale oferite. In ceea ce priveste ramura sa 3D, numeroasele functii de care dispune vor oferi utilizatorilor o noua experienta in materie de divertisment, modelul fiind unul ce isi merita cu prisosinta banii investiti.

Panasonic TX-L47ET5E din lateralPanasonic TX-L47ET5E deschisPanasonic TX-L47ET5E inchis

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Poti beneficia de o experienta unic si captivanta, aceea de a viziona filme in format 3D, chiar de la tine de acasa, evitand in acest mod aglomerati din salile de cinematograf. Nu trebuie neaparat sa te uiti singur, deoarece iti poti chema si prietenii. Diagonala sa mare de 119 centimetri iti da posibilitatea de a-l amplasa intr-o camera spatioasa, unde poti privi filmele preferate alaturi de cei dragi. Cu un astfel de televizor vei fi privit cu admiratie de catre apropiati, neavand toata lumea prilejul de-a se bucura de un televizor 3D.

Nu este doar un televizor cu un design ultra modern, ci si unul cu foarte multe functii, un Smart TV. Ai posibilitatea de a te conecta wireless la reteaua de internet din casa ta, conexiunile de retea fiind atat wireless, cat si RJ45. Fara a mai utiliza tableta ori laptopul, vei putea naviga pe internet stand relexat in fata televizorului. Skype, Twitter, Facebook, Youtube si multe alte aplicatii te asteapta sa le utilizezi pentru a a fi la curent cu noutatile si pentru a mentine legatura cu prietenii virtuali.

In timp ce vorbesti gratis pe Skype, ai optiunea de a te si vedea cu rudele din strainatate, direct pe ecranul televizorului tau cu diagonala mare. Muzica de pe Youtube se va auzi foarte bine, clar, datorita sistemului audio format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W, pe care il detine  televizorul tau inteligent. Tot legat de sunet mai putem mentiona sisteme precum Dolby Digital Plus, Dolby Disital Pulse, 3D Sound si Virtual Sorround.

Imaginile sunt si ele de calitatea superioara, nici nu puteau fi altfel. Vorbim despre un televizor ce are in dotare o diagonala mare, calitate FullHD la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si conversie 2D -> 3D. Culorile vii si incantatoare iti vor capta privirea inca de la prima vizualizare. N-ai cum sa nu fii fascinat de acest televizor, deoarece cu imagini atat de frumoase si cu sunet de exceptie, poti spune ca esti norocos ca-l detii.

Modelul acesta Panasonic beneficiaza de tuner digital tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4, a carui menire este aceea de a receptiona si transmite posturile TV in format digital sau HD, nemafiind nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Televizoarele ce nu detin un astfel de tuner nu pot capta programele asa cum o face acesta, fara a instala un astfel de decodor ce trebuie  sa-l cumperi ori sa mergi la compania de cablu pentru a-l cere si apoi instala.

Vei gasi aici si player multimedia integrat, poti partaja cu ajutorul sau pozele, videoclipurile, filmele si muzica ta preferata, pentru a le vedea cu prietenii tai. Stocheaza-le pe un dispozitiv cum ar fi hard disk sau memorie externa, iar apoi le vei putea vizualiza. Porturile HDMI te ajuta sa-ti transformi televizorul in monitor pentru calculator sau laptop. Acesta sunt in numar de 4, asta in cazul in care esti curios sa stii.

Panasonic TX-L47ET5E este un Smart TV ce-si merita banii, asta o spun eu si o poate confirma orice persoana ce detine déjà acest televizor. Pe langa cele mentionate mai sus, vei mai gasi aici si TeleText 1000 de pagini si multe alte lucruri ce te vor face curios sa-l incerci. Odata cu achizionarea sa vei primi in acelasi prêt si 4 perechi de ochelari 3D, usori si comozi de utilizat in timpul vizionarii.

One thought on “Panasonic TX-L47ET5E”

  1. alex says:

    Acum au ajuns destul de rezonabile preturile la LCD si LED.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.