Philips 26PFL3606H/58

Philips 26PFL3606H/58 este un televizor mic, recomandat pentru camera copiilor sau chiar pentru o bucătărie – adică în special pentru spații restrânse. Sau de ce nu, acesta poate fi folosit cu ușurință și pe post de monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră, aveți nevoie doar de un cablu HDMI să faceți conexiunea între acesta și unitatea PC și e gata pregătit.

Nu veți găsi tehnologii de ultimă oră, însă 26PFL3606H/58 vine exact de ce are nevoie orice utilizator obișnuit pentru vizionarea posturilor TV și filmelor (chiar dacă acesta este target-ul acestui TV) la o calitate excepțională. Nu în ultimul rând, datorită funcțiilor reduse cu care acesta vine este un TV foarte bun și pentru persoanele în vârstă deoarece nu își vor prinde urechile prin meniu.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cei de la Philips cred că au înțeles că pe lângă funcții la un televizor este foarte important și aspectul acestuia. De aceea noua serie de televizoare, după părerea mea cred că arată foarte bine. Și acest model, ca și restul din această serie vine cu același design minimalist și foarte atractiv. Carcasa acestuia este construită dintr-un plastic negru lucios de bună calitate, cu colturile puțin rotunjite. Ca și majoritatea televizoarelor și acesta poate fi montat pe perete (însă veți avea nevoie de un suport) sau poate fi așezat în mobilă.

Pe lângă aspect, și calitatea sunetului este destul de importantă, chiar dacă nu îl veți folosi la maxim pe post de audio player . Fiind un televizor de dimensiuni reduse, Philips 26PFL3606H/58 are un sistem audio format din două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 3 wați. Ceea ce este cam puțin dacă îl comparăm cu un televizor de 81 de centimetri, însă pentru diagonala sa eu cred că este suficient. Și acesta vine cu tehnologia sunet clar care va crește semnificativ claritatea vocii indiferent că este vorba de dialog sau muzică.

Dacă tot v-am ținut în suspans cu diagonala acestui TV, acum e moment să vă dezvălui și acest mic detaliu. Pentru cei care nu și-au dat seama deja din numele acestui model, este vorba despre o diagonală ce măsoară 26 de inch, adică 66 de centimetri. Neavand o diagonală foarte mare, calitatea imaginii este doar HD, adică la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli cu un aspect de 16:9 al imaginii. Ca și caracteristici superioare acesta vine cu Digital Crystal Clear, tehnologie care reglează digital și optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast culoare și claritate.

La capitolul funcții Philips 26PFL3606H/58, cum am scris și la începutul acestui review, nu putem spune că este un televizor dotat, pentru că nu este așa. Este bine totuși că vine cu tunerul digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* integrat deoarece veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Singurul minus pe care l-am găsit acestui TV a fost lipsa media playerului intern cu care puteați reda filme, muzică sau poze direct de pe stick sau hard disk extern, însă cum am spus și la început nu cred că acesta este target-ul acestui TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.