Philips 32PFL3017H/12

Doresc să vă prezint astăzi un nou televizor marca Philips, foarte frumos și elegant, cu diagonală de 81 de centimetri. Poate că sunteți în căutarea unui televizor nou și m-am gândit să vorbim puțin despre acest model Philips 32PFL3017H/12, destul de vândut și apreciat la noi în tară. Diagonala sa de 81 de centimetri vă dă posibilitatea să-l poziționați fie într-un dormitor, fie în camera de zi în care petreceți mare parte din timpul dumneavoastră liber.

V-am obișnuit în ultima perioadă cu Smart TV-urile, însă acesta nu este un astfel de televizor. Nu-i lipsesc nici acestuia funcții elementare și nici tehnologii de ultimă generație, însă trebuie să știți din start că nu veți putea naviga pe internet cu ajutorul lui. Nici nu este nevoie de lucrul acesta în cazul în care dumneavoastră vă doriți un televizor doar pentru a vizualiza filme, emisiuni și pentru a asculta muzică. De ce să dați niște bani în plus când puteți cumpăra un televizor foarte ok la un preț accesibil?

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Philips s-a angajat să-și îmbunătățească în fiecare an eficiența energetică și, ca urmare, majoritatea produselor Philips au obținut etichete energetice ecologice. Cu cat este mai verde eticheta, cu atât este mai redus consumul de energie, cu atât este mai mică factura la energie. De aceea, vă spun că televizorul menționat în acest review, va avea grijă de facturile dumneavoastră, consumul lui fiind unul foarte mic.

Acesta este un televizor ce vă oferă imagini FullHD la rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Bucurați-vă alături de familia dumneavoastră de imagini clare și culori vii. Combinând rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, tehnologia Perfect Motion Rate permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și lipsite de scintilații, chiar și în cazul mișcărilor rapide. Urmăriți în acest mod filmele preferate, observând fiecare detaliu în parte cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă generație cu care este dotat televizorul dumneavoastră Philips.

Datorită playrului multimedia integrat veți avea posibilitatea de a vedea împreună cu prietenii fotografiile din vacanță și filmele preferate, stocate pe o memorie externă sau pe un hard disk. Puteți în același timp să ascultați și muzica de suflet ce vă dă starea de bine de care dumneavoastră aveți nevoie în momentele de relaxare, stoacată de asemenea pe aceeași memorie externă. Oricând aveți chef puteți face aceste lucruri prin simpla conectare a hard disk-ului la televizorul dumneavoastră cu ecran mare.

Tunerul digital are rolul de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau Mediabox în casă la dumneavoastră. S-a terminat vremea în care stăteați înșirând cabluri prin toată casa pentru a urmări posturile TV preferate în format digital! Tot la acest televizor veți găsi și porturi HDMI a căror menire este aceea de a transforma propriul televizor în monitor pentru calculator sau laptop.

Sistemul audio cu care este dotat televizorul Philips 32PFL3017H/12 este format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W. Destul de mare pentru a asculta într-un mod plăcut, având în același timp și claritate, chiar și atunci când volumul crește. Comparând cu puterea altor televizoare de 2 x 5 W, putem spune că modelul acesta vă garantează un sunet foarte bun. Dacă vă place televizorul mai sus menționat, grăbiți-vă pentru a-l achiziționa, deoarece în această perioadă veți primi un cadou marca Philips, ce-și va găsi cu siguranță utilitatea în locuința dumneavoastră. Garantia televizorului este de 2 ani, putând fi extinsă la cererea dumneavoastră cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.