Philips 32PFL3406H/58

Dacă mai devreme am discutat despre cel mai ieftin laptop, a venit momentul să discutăm și despre cel mai ieftin televizor cu diagonala de 81 de centimetri. Și nu, nu este vorba despre un televizor produs de o firmă No Name, este produs de Philips (cine nu a auzit?) și este chiar un model care chiar merită a fi achiziționat deoarece vine cu toate opțiunile pe care ar trebui să le aibă un televizor în anul 2012.

Chiar dacă în ultimul timp televizoarele nu au fost punctul lor forte, cu acest model cei de la Philips eu zic că au reușit să ne arate că încă mai știu să producă și modele de calitate la un preț accesibil, chiar prea accesibil. Pentru că după cum am precizat și la începutul acestui review, în acest moment în care scriu acest rânduri, acest televizor este cel mai ieftin TV cu diagonala de 81 centimetri din oferta celor de la eMAG, și cu siguranță un best buy.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pe lângă faptul că este ieftin și foarte bun, Philips 32PFL3406H/58 este un TV care arată și destul de bine. Adică, nu pot spune că are un design care sparge tiparele însă este în ton cu majoritatea televizoarelor din categoria sa. Este construit dintr-un plastic lucios de bună calitate și este puțin mai gros în comparație cu un televizor LED. Și dacă tot am ajuns la acest capitol, acesta are o grosime de numai 9 centimetri și cântărește aproximativ 8 kilograme, fără suport. Fiind destul de ușor acesta poate fi montat pe perete cu ușurință.

Nici capitolul audio nu este de neglijat deoarece producătorul a ascuns în carcasă două difuzoare cu o putere de 2x 10 wați. În plus acesta se laudă cu tehnologia Incredible Surround 20W RMS care vă va permite să trăiți un surround total, cu un sunet de mai mare profunzime și amplitudine. Acesta oferă o ambianță sonoră clară și amplă, complementară unei experiențe de vizionare de excepție.

Am ajuns și la partea cea mai importantă a unui TV, bineînțeles după design, pentru că să fim serioși oricât de performant și de bun ar fi un televizor dacă nu ar arăta bine cu siguranță nu ar fi văzut de nimeni. După cum am spus și la începutul review-ului Philips 32PFL3406H/58 are un display LCD cu o diagonală ce măsoară 32 de inch, mai pe românește 81 de centimetri. Calitatea imaginii este doar HD cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli, deci nu avem un ecran Full HD, însă dacă stau bine și mă gândesc chiar nu era nevoie de așa ceva la un ecran de 81 de centimetri.

Și dacă tot l-am lăudat atât e timpul să aflați și de ce. Ei bine Philips 32PFL3406H/58 are tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* incorporat, ceea ce înseamnă că nu veți mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox pentru a recepționa posturile TV în format digital sau HD. Plus că are și player multimedia incorporat care vă va permite accesul la fotografii jpeg, fișiere de muzica mp3 și fișiere video (avi, mkv, divx, mpeg) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern. Are și 2 intrări HDMI, deci poate fi folosit cu ușurință și pe post de monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.