Philips 32PFL3506

Dacă ești în căutarea unui televizor bun pentru o cameră de apartament sau un living mai mic atunci Philips 32PFL3506 poate fi soluția. Bineînțeles asta dacă nu cumva vrei ceva mai dotat, cu mai multe funcții și opțiuni. Acest model este unul destul de nou lansat de producătorul olandez, care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț excelent (mai ales dacă reușiți să îl prindeți și în oferta Crazy Days).

Fată de seria precedentă de televizoare Philips, care după părerea mea a fost un eșec total (lipsa de funcții și prețul foarte mare în comparație cu prețurile concurentei) eu cred că aceasta va avea succes. De ce spun asta? Păi pentru că televizoarele din noua serie sunt echipate cam cu tot ce are nevoie un TV în anul 2012, plus un preț pe măsura acestuia. Deci, da pot spune că recomand acest televizor, însă vă las imaginile de mai jos și continuăm acest review.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Design-ul acestuia este unul în stilul celor de la Philips, adică unul destul de simplu dar care îl face să fie un televizor modern. Colturile acestuia sunt rotunjite, carcasa este construită dintr-un plastic lucios (arată foarte bine însă toate urmele vor fi vizibile) iar suportul de asemenea este rotunjit. Nu poți spune că este un TV care te face să spui WOW, însă nici ceva cu un aspect nereușit.

Chiar dacă nu foarte multă lume este interesată de cat de tare sau cat de clar se aud boxele unui televizor eu îmi voi face datoria și voi scrie și câteva cuvinte despre acestea, chiar dacă nu sunt prea multe lucruri de enumerat. Philips 32PFL3506 are un sistem audio format din două amplificatoare de 2 x 8 wați RMS  care vă vor creea o ambianță sonoră realistă – adică pe înțelesul tuturor se vor auzi clar și tare. În plus beneficiază și de tehnologia Incredible Surround care vă permite să trăiți un surround total, cu sunet mai profund și mai amplu, pentru a completa experiența de vizionare excelentă.

Legat de ecranul acestuia, dacă la începutul acestui review am precizat că este un TV numai bun pentru o cameră de apartament, sau un living mai mic a fost pentru că diagonala acestuia este destul de mică (pentru o cameră mai mare). Aceasta măsoară 32 de inch, adică undeva la 81 de centimetri. Este un display tip LCD (de unde și grosimea acestuia de aproape 9 centimetri fără stand) cu o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă suportată de 1920 x 1080 pixeli. În plus acesta vine și cu un senzor de lumină, astfel că își va seta automat luminozitatea în funcție de lumina din camera dumneavoastră.

La capitolul funcții Philips 32PFL3506 vine exact cu ce are nevoie orice utilizator obișnuit, nu cu 3D sau internet ci doar strictul necesar. Și aici vorbesc despre tunerul digital tip DVB-T, DVB-C cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox și despre playerul multimedia incorporat, unul chiar destul de bun cu care veți putea rula direct de pe stick sau hard disk extern orice fișier tip H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MP3, JPEG.

One thought on “Philips 32PFL3506”

  1. Pingback: Televizor Philips 32PFL5606H/58 review
  2. Trackback: Televizor Philips 32PFL5606H/58 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.