Philips 32PFL3506H

Pentru vizionarea filmelor sau receptionarea posturilor TV, într-o cameră de apartament nu cred că ai nevoie de un televizor care să ocupe un perete întreg cu foarte multe funcții și dotări. De aceea recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un TV simplu cu opțiunile necesare unui TV în 2012 este Philips 32PFL3506H, un model lansat de curând de producătorul olandez și care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț foarte bun.

La prețul cu care acesta se vinde, din categoria sa în acest moment este cu siguranță un best buy. Ce mai trebuie să știți este faptul că, garanția oferită de producător este de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 1 sau 2 ani. Legat de dimensiuni, acesta cred că se încadrează în standardul actual, deoarece cântărește numai 10 kilograme iar ca și grosime, ecranul măsoară aproape 1 centimetru.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum se poate observa și din imaginile de mai sus, design-ul este unul clasic, un design pe care îl întâlnim la majoritatea televizoarelor lansate de Philips în ultima perioadă. Pot spune că arată foarte modern, este atractiv și se va încadra foarte bine în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Ca și construcție, acesta este construit din materiale de bună calitate singurul lucru care nu-mi place este faptul că rama este construită dintr-un plastic lucios. Însă nu cred că există altă alternativă deoarece cam toate televizoarelor folosesc acest material.

Sonorizarea este asigurată de un sistem audio format din două difuzoare stereo cu o putere totală de 2×8 wați. Pot spune că este suficient având în vedere diagonala acestuia dar și pentru încăperile pentru care a fost proiectat. Cu siguranță se va auzi clar chiar și atunci când volumul va fi ridicat. În plus găsim și câteva caracteristici speciale, precum: Echilibrare automată a volumului, Sunet clar, Incredible Surround și Control înalte și joase toate pentru un sunet impecabil.

Dar pe lângă design și sunet ce este mai important la un TV dacă nu diagonala acestuia. Philips 32PFL3506H are un ecran LED care măsoară o diagonală de 81 de centimetri și care are o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Ca și caracteristici speciale aici găsim tehnologia Digital Crystal Clear, care practic este un pachet de inovații pentru imagine, care reglează digital și optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare și claritate. Alt lucru foarte interesant este că are și senzor de lumină, acesta în funcție de lumina din cameră va regla intensitatea ecranului – pentru un consum de energie redus dar și pentru o vizionare mai bună.

La capitolul funcții, după cum am spus la începutul acestui review acest TV vine exact de ce ai nevoie. Adică tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care veți putea recepționa posturile TV fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox, dar și cu player multimedia incoporat cu care iarăși veți putea reda cam orice fișier multimedia (inclusiv H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.