Philips 32PFL3517H/12

Până acum 1 an de zile credeam că cei de la Philips și-au pierdut designerul deoarece gama lor de televizoare semăna din ce în ce mai mult cu niște monitoare cu diagonală mai mare. Însă începând cu acest an am observat o schimbare majoră în designul televizoarelor dar și în calitatea acestora. Înainte nu cred că diferențiai cu ceva un TV mai vechi fată de un LCD Philips dacă era să le comparăm prin prisma funcțiilor.

Ei bine uite că astăzi producătorul olandez încearcă și cred că reușește să dea peste nas concurentei, și aici mă refer la Samsung și LG cu noua sa serie de televizoare inteligente, care după părerea mea sunt absolut încântătoare. Unul dintre aceste televizoare este și Philips 32PFL3517H/12, un model destul de nou care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț mai mult decât atractiv.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum ați putut observa și din imaginile de mai sus acest televizor este unul modern, atractiv care se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Este construit din materiale de bună calitate cu un finisaj negru lucios acesta cu siguranță va fi atracția camerei unde va fi montat. Și dacă tot am ajuns la montaj acesta poate fi montat cu ușurință pe perete sau așezat în mobilierul dumnevoastră. Și fiindcă este și destul de ușor, cântărește numai 9.63 kilograme, acesta poate fi mutat foarte ușor unde doriți, de o singură persoană.

Sonorizare acestui TV este asigurată de două difuzoare cu o putere deja standard, de 2 x 10 wați. Oricum nu veți avea nevoie de ceva foarte puternic pentru că bănuiesc că acest TV nu va fi folosit pe post de sistem audio. Pentru vizionat de filme eu cred că, puterea și calitatea sunetului cu care acesta vine standard este ideală . De asemenea pentru ajustarea sunetului găsim și câteva caracteristici speciale precum: echilibrare automată a volumului, sunet clar și incredible surround.

Ce am uitat să precizez la începutul acestui review este că Philips 32PFL3517H/12 l-aș recomanda celor că au nevoie de un TV pentru apartament. Și asta deoarece diagonala acestuia măsoară numai 32 de inch, adică undeva la 81 de centimetri. Ecranul este un LED, de aici și grosimea de numai 4 centimetri, are o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Și aici găsim carcateristici precum Perfect Motion Rate 100 Hz care vă permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și lipsite de oscilații, chiar și în cazul mișcărilor rapide dar și tehnologia Digital Crystal Clear care reglează digital și optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare și claritate.

Fiind un TV destul de performant acesta vine cu tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. În plus acesta vine și cu player multimedia incorporat cu ajutorul căruia veți putea reda cam orice fișier multimedia (avi, mkv, mp3, etc.) direct de pe hard disk-ul extern sau stick-ul USB. Acesta vine și cu conexiune la rețea tip Wireless Ready cu care prin intermediul unui adaptor wireless compatibil cu acest model vă veți putea conecta la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.