Philips 32PFL3606H/12

Televizorul Philips 32PFL3606H/12 face parte din noua gamă de televizoare LCD de la Philips, este un televizor ce dispune de foarte multe funcții și setări. Are un preț relativ bun dacă ținem cont că este un televizor Full HD și mai are și player multimedia integrat. Este negru, și chiar dacă este un televizor de tip LCD acesta are un consum de energie destul de mic, și anume 72 Wați.

Ca o alternativă a acestui televizor este și Philips 32PFL5405H/12, un televizor din aceesi gamă ca și televizorul prezentat în acest review, cu un design asemănător, însă puțin mai scump dar bineintelesc cu ceva mai multe funcții decât Philips 32PFL3606H/12. Însă dintre aceste două televizoare recomand Philips 32PFL3606H/12 deoarece are un preț mult mai redus decât Philips 32PFL5405H/12 și au aproape aceleași funcții.

Philips 32PFL3606H-12 din fata         Philips 32PFL3606H-12 telecomanda        Philips 32PFL3606H-12 din lateral
Vezi prețul, mai multe detalii și poze aici …

La capitolul audio televizorul Philips 32PFL3606H/12 are două difuzoare ascunse ce au o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 Wați ce vă creează o ambianță sonoră realistă. Incredible Surround vă permite să trăiți un surround total, cu un sunet de mai mare profunzime și amplitudine. Acesta oferă o ambianță sonoră clară și amplă, complementară unei experiențe de vizionare de excepție.

Continuăm și ajungem la partea video a acestui televizor, unde găsim un display cu o diagonală de 81 centimetri, cu o calitate a imaginii Full HD având un timp de răspuns de numai 4 milisecunde. Ca și carcateristici speciale acesta dispune de Digital Crystal Clear (care este un pachet de inovații imagine care reglează digital și optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare și claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clară indiferent de sursă) și Control activ + senzor de lumină.

În plus acesta televizor dispune și de tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* care vă va permite să recepționați transmisii TV digitale terestre și prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucurați-vă de transmisii TV de calitate fără „păienjeniș” de cabluri. Pe lângă toate acestea, cum am scris și mai sus acesta dispune și de un player multimedia integrat ce vă permite accesul la fotografii jpeg, fișiere de muzică mp3 și fișiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceți USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului și accesați conținutul multimedia utilizând browser-ul de conținut de pe ecran. Acum puteți viziona și partaja clipurile video, fotografiile și muzică.

Chiar dacă are foarte multe funcții și setări nu trebuie să vă faceți griji că nu vă veți descurca pentru că acesta este ușor de configurat datorită asistentului pentru setarea pas cu pas. Asistentul prezintă câteva ecrane cu opțiuni ușor de selectat pentru setările esențiale. Caracteristicile televizorului sunt setate conform preferințelor dvs. personale fără termeni sau setări dificile și acest lucru se face foarte rapid.

One thought on “Philips 32PFL3606H/12”

  1. Pingback: Televizor Philips 32PFL3605/12 review
  2. Trackback: Televizor Philips 32PFL3605/12 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.