Philips 32PFL3807H/12

Orice televizor, fie că este de tip LCD sau LED, se remarcă în primul rând prin calitatea imaginii și prin dimensiune. În ceea ce privește acest din urmă aspect, la ora actuală găsim modele având un spectru larg de dimensiuni, pornind de la diagonale ce nu depășesc 50 cm și ajungând până la modele ce se apropie de 150 cm. Însă cele mai multe dispozitive propun utilizatorilor dimensiunea deja clasică a displayului, de 80-81cm. Este și cazul televizorului LED Philips 32PFL3807H/12 care se prezintă ca un model cu performanțe foarte bune având un preț pe măsură celor oferite.

Chiar dacă nu face parte din categoria Smart TV-urilor, modelul propune suficiente funcții interesante care împreună cu sunetul și imaginea de cea mai bună calitate conferă chiar și celor mai pretențioși utilizatori o experiență de neuitat. Dacă adăugăm și faptul că prețul este unul de nivel mediu, adecvat pentru cele oferite, putem spune că avem în fată un model ce atrage cu siguranță un segment mare de cumpărători de partea sa.

Philips 32PFL3807H-12 din fataPhilips 32PFL3807H-12 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pe lângă toate acestea design-ul acestui TV este unul pe măsura performanțelor și nu a prețului. Este un televizor care arată bine, cum ar zice SKIZZO SKILLZ, arată chiar bini di tat. Nici nu ai zice că este un televizor ieftin, și dacă mă uit și pe caracteristicile acestuia chiar este unul foarte accesibil (verifică aici prețul și stocul).  Rama din jurul display-ului este una foarte subțire astfel creează impresia că dimensiunile ecranului nu sunt de 81 de centimetri, ci poate cu ceva centimetri în plus. Cântărește 9.2 kilograme (cu tot cu stativ), însă nu cred că greutatea reprezintă vreun plus indiferent dacă acesta va fi montat pe perete sau în mobila dumneavoastră.

După cum am precizat și la începutul acestui review, ecranul este unul care folosește tehnologia LED, deci consumul este unul destul de redus. Producătorul ne oferă informații legate de consumul de energie atunci când acest TV este în funcțiune, și ne spune că ne putem aștepta la un consum de 40 wați, ceea ce este mai mult decât ok pentru un TV de 81 de centimetri. Este și destul de subțire, acesta având o grosime de numai 4 centimetri fără suportul acestuia.

Ecranul are o diagonală de 32 de inch, iar dacă îi transformăm în centimetri aflăm că măsoară undeva la 81 de centimetri. Este ideal pentru o cameră de apartament, dar și pentru ceva puțin mai spațios. Calitatea imaginii este Full HD, adică puteți urmări filme la o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. În plus acesta dispune și de caracteristici speciale precumm Digital Crystal Clear sau Perfect Motion Rate 100 menită să vă ofere imagini clare, lipsite de oscilații.

Sunetul este unul de bună calitate, cu mult peste majoritatea televizoarelor din această categorie de preț. Și asta datorită sistemului AmbiwOOx. Pe lângă cele doau difuzoare standard pe care le găsim mai la toate televizoarele, cu o putere de 2×5 wați, Philips 32PFL3807H/12 vine dotat și cu un subwoofer cu o putere de 10 W. Acesta este dotat și cu tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* astfel că veți putea recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern. Bineînțeles acest lucru este posibili numai dacă furnizorul dumneavoastră de cablu nu codează semnalul.

Acum că tehnologia a avansat atât de mult nu cred că mai este nevoie de un player multimedia separat fată de TV. Și asta deoarece majoritatea televizoarelor vin echipate cu un astfel de player. Nu face excepție nici acest model care are în componenta sa un player destul de performant care știe să redea cam orice fișier de tip multimedia cu sau fără subtitrare direct de pe stick-ul de USB sau de pe un hard disk extern. Deși nu face parte din categoria SMART acesta dispune și de conexiune de tip Wireless Ready și RJ45 astfel că, cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil cu acest TV vă veți putea conecta la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.