Philips 32PFL4007H/12

Din aceeași familie cu Philips 42PFL4007H/12, astăzi vom vorbi despre fratele mai mic, mai exact despre Philips 32PFL4007H/12, un televizor aproape identic (dacă nu chiar identic), atât la aspect cat și la caracteristici cu cel precizat anterior însă care vine cu o diagonală mai mică, parcă special pentru cei ce locuiesc în apartamente și nu au camerele atât de spațioase încât să își poată permite să monteze un televizor cu diagonală de 1 metru.

Făcând parte din seria nou de televizoare inteligente de la Philips și acest model vine cu nenumărate funcții și opțiuni care vor face din clasicul stat la TV, probabil ultimul lucru pe care îl vei face cu acest TV. În plus dacă ești unul dintre multele persoane care în ziua de astăzi folosesc laptopul doar pentru site-urile sociale (Facebook, Twitter, Youtube) cu acest TV poți renunța la laptop sau calculator pentru că acesta le face cam pe toate, relaxat din pat.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect Philips 32PFL4007H/12 este identic cu 42PFL4007H/12, am spus-o și când am făcut review-ul pentru cel din urmă că este un televizor modern, foarte atractiv și elegant care cu siguranță vă va înfrumuseța camera în care va fi așezat. După cum puteți observa și din imaginile de mai sus acesta poate fi montat cu ușurință pe perete sau pe mobilierul din camera dumneavoastră. Cântărește numai 8 kilograme fără stativ și 10 kilograme cu stativul inclus.

De la aspectul acestuia trecem și la capitolul audio, care pentru multe persoane nu este atât de important pe cum ar trebui să fie. Fiind un televizor premium vine și cu un sistem audio pe măsura așteptărilor. Este vorba despre un sistem AmbiwOOx format din două difuzoare cu o putere totală de 2×10 wați. Cred că este suficient pentru orice ureche, însă dacă sunteți mai pretențioși și vreți ceva mai puternic vă recomand să achiziționați un sistem audio extern 5.1.

Și ce este mai important la un televizor dacă nu ecranul acestuia (bine și funcțiile din dotare însă pentru majoritatea persoanelor diagonala acestuia fiind prima întrebare pusă în momentul achiziționării unui astfel de TV). Philips 32PFL4007H/12 vine cu un display cu o diagonală de 32 de inch (după cum probabil v-ați dat seama din numărul de serie) adică echivalentul la 81 de centimetri. Acest ecran este un LED (iarăși un avantaj pe lângă grosime extrem de mică aproximativ 4 centimetri acesta are și un consum redus de energie 40 wați) cu o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Și la acest model găsim tehnologia Pixel Plus HD care vă oferă o combinație unică de claritate, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală plus Perfect Motion Rate 200Hz care vă permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă.

Pe partea de funcții acesta vine cu player multimedia incorporat dar și cu tuner digital. Voi încerca să explic ce face fiecare pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu acești termeni. Având player multimedia incorporat nu veți mai avea nevoie de DVD sau alte media player deoarece veți putea reda cam orice fișier multimedia (AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, AAC, MP3, WMA, JPEG) direct de pe hard disk-ul extern sau stick-ul USB. Iar cu ajutorul tunerului digital veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD dacă sunteți în rețeaua RDS-RCS fără a mai avea nevoie de alt mediabox.

Fiind un TV din categoria celor inteligent, adică un SMART TV, Philips 32PFL4007H/12 vine cu suport wireless – Wireless Ready. Ce înseamnă asta? Păi cu un adaptor wireless compatibil cu acest model (care nu este inclus) vă veți putea conecta la internet. În plus pentru posesorii de smartphonuri acesta este compatibil cu aplicația MyRemote, cu ajutorul căreia vă veți putea transforma telefonul în telecomandă. Altă chestie care mi s-a părut interesantă este suportul pentru tastatură și mouse. Conectați aceste dispozitive la porturile USB și puteți naviga pe internet cu ajutorul acestora mult mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.