Philips 32PFL5007K/12

Lăsați televizoarele cu tub care vă ocupă mult spațiu și experimentați o lume nouă prin intermediul unui Smart TV de la Philips. Nu prea mai putem spune că un televizor ce a fost cumpărat și apreciat acum 15 ani este unul frumos, ce oferă o claritate bună sau imagini vii și colorate. Timpul acelor televizoare a trecut, fiind astăzi înlocuite de cele mai noi și mai subțiri. Un televizor prin frumusețea să, schimbă și aspectul camerei în care este amplasat, dând o frumusețe aparte datorită finisajului de calitate. Acest stil de design îi conferă un aspect elegant și compact, reducând spațiul ocupat, încadrându-se în orice mediu.

Philips 32PFL5007K/12 este subțire, are tehnologie de ultimă generație LED, diagonală de 81 centimetri și vă oferă imagini de calitate, FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Tehnologia Pixel Plus HD reprezintă o tehnologie de procesare a imaginii, pentru a vă da posibilitatea de a privi  culori intense, naturale și realiste. Veți avea parte de imagini uluitoare, cu detalii incredibile indiferent de sursă.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Veți putea naviga pe internet, deoarece acesta este dotat cu 2 tipuri de conexiuni pentru rețea, RJ45 și Wireless. Vă puteți conecta la dispozitivele din casa dumneavoastră, fie prin fir, fie wireless, iar apoi veți putea vizualiza aplicații video și tot ceea ce doriți cu ajutorul internetului. Acestui model de televizor îi puteți adapta tastatură și mouse, fără a mai avea apoi nevoie de telecomandă pentru a naviga pe web. Foarte comod, stând în pat, veți putea face tot ceea ce până acum credeați că doar la calculator sau laptop este posibil. Iată că televizoarele de acum nu mai sunt deloc asemănătoare cu cele din vremea părinților noștri.

Ghidul electronic de programe vă permite să căutați programele preferate, iar apoi le puteți înregistra pentru a le vizualiza atunci când doriți. Așadar, dacă emisiuna dumneavoastră este difuzată la TV în timp ce sunteți plecați, puteți programa televizorul să o înregistreze, ca mai apoi să o puteți viziona când veți avea timp. Acum, toate aceste lucruri, chiar și vizionarea la TV se va face în funcție de stilul dumneavoastră de viață.

Adăugând o cameră web compatibilă cu Philips 32PFL5007K/12 veți putea face apeluri video direct de pe televizorul inteligent. Conectați-vă cu rudele și prietenii prin intermediul Sistemul Home Theatre pentru a sta mai mult de vorbă și pentru a vă vedea pe ecranul mare al acestui televizor. Sunetul este unul de excepție ce vă dă posibilitatea să vă auziți ca și cum ați fi în aceeași cameră cu cel cu care vorbiți. Achiziționând acest Smart TV veți putea sta liniștiți pe canapea, având parte de toate aceste lucruri noi și interesante pentru dumneavoastră.

Tunerul pe care îl veți găsi la acest televizor este digital, tip DVB-T, DVB-C. Rolul lui este de a recepționa și reda posturile TV în format digital sau HD, fără să mai fiți nevoiți să achiziționați alt decodor extern sau mediabox. Având în vedere condițiile actuale, doar compania de cablu RCS RDS vă dă posibilitatea de a recepționa digital programele, restul acestor companii oferindu-vă acel mediabox despre care vă vorbeam mai devreme.

Vreau să vă mai precizez că porturile HDMI ce le veți găsi într-un număr mare la acest model, 4 mai exact, vă dau posibilitatea de a transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop. Sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, boxele fiind integrate. Veți avea un sunet de calitate, foarte clar, chiar și la un nivel înalt al volumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.