Philips 32PFL5507K/12

Datorită dimensiunilor destul de reduse, în comparație cu televizoarele de 100 centimetri sau cu ce a început să devină în acest moment un standard, acest model poate fi un televizor excelent pentru o cameră de apartament. Philips 32PFL5507K/12 nu este un simplu TV cu ajutorul căruia veți recepționa numai posturile TV, posibil că v-ați dat seama până acum, având în vedere prețul destul de ridicat fată de un televizor cu aceeași diagonală că acesta este un televizor cu foarte multe funcții și opțiuni.

Deci, dacă ești în căutarea unui TV cu funcții de ultimă generație la un preț destul de bun iți recomand cu mana pe inimă acest model. Însă dacă nu ești pasionat de 3D și alte astfel de funcții chiar nu are rost să plătești în plus pentru asta. Poți găsi ceva cu același design însă la un preț mult mai mic. După cum bine știți garanția oferită de producător standard este de 24 de luni însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Recomand această poliță doar dacă doriți să păstrați acest model mai mult de 4-5 ani.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect nu cred că mai trebuie să spun ceva, trebuie numai să vizionați imaginile de mai sus și vă veți convinge singuri că Philips 32PFL5507K/12 este un televizor premium, cu un design pe măsura așteptărilor. Plus că materialele din care este confecționat acesta sunt unele de bună calitate, nu găsim același plastic negru lucios pe care îl vedem la majoritatea televizoarelor din ziua de astăzi. Acesta este construit dintr-un aliaj, cel mai probabil aluminiu, care va fi mult mai rezistent la zgârieturi dar și praf.

Chiar dacă nu am cum să vă fac o demonstrație a sistemului audio voi încerca să vă detaliez cam tot ce trebuie să știți despre acesta. Sonorizarea acestuia este asigurată de două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați, adică ceva standard. Se va auzi clar chiar și la un volum mai ridicat, însă personal dacă doriți un sunet puternic vă recomand să cumpărați și un sistem audio extern. Vine și cu câteva opțiuni precum echilibrare automată a volumului, sunet clar, incredible surround și bas pur care pot fi setate astfel încât sunetul să fie perfect.

Dar ce este mai important la un televizor dacă nu ecranul și funcțiile cu care acesta vine echipat. Trebuie să știți că Philips 32PFL5507K/12 vine cu un display cu o diagonală ce măsoară 32 de inch, adică undeva la 81 de centimetri, după cum am scris și la începutul acestui review este o diagonală perfectă pentru o cameră de apartament. Calitatea imaginii este Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Vine și cu tehnologia conversiei în timp real a imaginilor 2D în imagini 3D care iți va permite să te bucuri de o gama largă de programe 3D, prin conversia programelor 2D.

La capitolul dotări acest model este unul despre care putem spune că este „full option”, cam tot ce este disponibil în acest moment pe piață, în materie de funcții, veți găsi la acest model. Printre acestea se numără și tunerul digital tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* care vă va permite să recepționați posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Are și player multimedia incorporat cu ajutorul căruia veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Un mare plus cu care acest televizor vine este suportul wireless și RJ45 incorporat cu ajutorul cărora vă veți putea conecta la internet, veți putea naviga pe internet, veți avea acces la facebook sau twitter sau veți putea vorbi pe skype cu prietenii dumneavoastră. Ca și dimensiuni acesta are o grosime de numai 3 centimetri și o greutate de 10 kilograme, astfel că poate fi montat cu ușurință pe perete sau în mobilierul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.