Philips 32PFL5606H/58

Din aceeași serie cu Philips 32PFL3506 astăzi continuăm cu televizorul Philips 32PFL5606H/58. Un model asemănător cu cel precedent, însă cu câteva mici diferențe (de preț dar și de caracteristici). Având un raport preț/calitate excelent acest televizor îl recomand oricărei persoane care vrea să cumpere un LED TV cu o diagonală destul de mare pentru o cameră normală de apartament și cu ceva funcții decente pentru anul 2012.

În plus acest televizor poate fi folosit cu ușurință și pe post de monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră. Trebuie doar să va cumpărați un cablu HDMI iar cu ajutorul portului HDMI veți putea face legătura. Garanția oferită de producătorul olandez este de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Nu vă recomand acest lucru decât dacă doriți să îl țineți mai mult de 3-4 ani.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum se poate observa și în imaginile de mai sus acest model este unul care poate fi așezat în mobilă dumneavoastră sau poate fi montat și pe perete. Are o greutate de numai 9 kilograme, deci îl puteți așeză foarte ușor unde credeți că este mai bine. Aspectul acestuia este unul foarte reușit, un design minimalist foarte atrăgător. Este construit dintr-o carcasa din plastic lucios însă este una de bună calitate.

Fată de 32PFL3506, acest model vine cu un sistem audio ceva mai performant și mai puternic, însă nu cred că veți putea face diferența între cele două. Acesta este format din două difuzoare stereo cu o putere de ieșire a sunetului de 2×10 wați, cum au majoritatea televizoarelor moderne. În plus acesta vine și cu tehnologia sunet clar, care crește semnificativ claritatea vocii, indiferent dacă este vorba de dialog sau muzică.

Am ajuns și la una dintre cele mai importante părți a unui televizor. Bineînțeles că este vorba despre ecranul acestuia. Cum am precizat și la începutul acestui review între 32PFL3506 și acesta sunt câteva diferențe, printre care și cea de display. Philips 32PFL5606H/58 vine echipat cu un ecran Edge LED backlight cu cel mai redus consum de energie din categoria sa și cu o diagonală de 32 de inch – aproximativ 81 de centimetri. Are o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă suportată de 1920 x 1080 pixeli. Beneficiază și de tehnologia Pixel Plus HD care vă oferă o combinație unică de claritate absolută, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală pe ecranele de înaltă definiție atât pentru semnal HD, cat și pentru semnal TV standard și conținut multimedia.

Funcțiile de care Philips 32PFL5606H/58 dispune nu sunt multe însă sunt probabil cele mai utile și necesare funcții pe care ar trebui să le aibă orice televizor în ziua de astăzi și nu doar cele de firmă. Este vorba despre tunerul digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox extern, bineînțeles dacă vă permite și rețeaua dumneavoastră de cablu. Are și player multimedia incorporat care vă permite accesul la fotografii jpeg, fișiere de muzică mp3 și fișiere video (avi, divx, mkv, etc) de pe majoritatea memoriilor USB – stick USB sau hard disk extern. Introduceți USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului și accesați conținutul multimedia utilizând browser-ul de conținut de pe ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.