Philips 37PFL3507H/12

O nouă serie de televizoare Philips și-a făcut apariția și pe piața din România. După părerea mea, aș putea spună că sunt cele mai frumoase pe care le-am văzut până acum, fabricate de cei de la Philips. Philips 37PFL3507H/12 este un televizor cu diagonală de 94 centimetri, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea de a-l amplasa într-o cameră destul de mare, privind alături de întreaga familie.

Acesta vine cu foarte multe lucruri noi în comparație cu seriile anterioare, îmbunătățind astfel calitatea imaginilor, sunetul, dar și aspectul. Designul său este ireproșabil, conturat prin linii fine, pentru a se încadra perfect în locuința dumneavoastră, păstrându-i în acest mod eleganța și rafinamentul. Televizorul este mai compact decât cele cu care v-ați obișnuit până acum și dispune de o ramă mai îngustă, de culoarea neagră, care încadrează ecranul.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cea mai avansată tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combină un design minimalist excepional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum și cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conține materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteți să vă bucurați de un consum redus de energie, o luminozitate crescută, contrast și claritate incredibile și culori vii.

Relaxați-vă și bucurați-vă în același timp de cele mai frumoase și mai clare imagini pe care le-ați putut vedea până acum! Digital Crystal Clear este un pachet de inovații imagine care reglează digital și optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare și claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clară indiferent de sursă.

Nu este nimic mai plăcut decât să stați în pat la televizor și să observați cum acesta vă dă posibilitatea de a observa chiar și cele mai ascunse detalii, care până atunci nu le-ați putut remarca. Combinând rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și lipsite de scintilații, chiar și în cazul mișcărilor rapide.

Datorită tehnologii de ultimă generație, veți putea efectua apeluri video chiar pe televizor cu Sistemul Home Theatre opțional sau cu playerul de discuri Blu-ray / DVD Philips și o cameră Web TV compatibilă. Bucurați-vă de conținut video HD și de o calitate excelentă a sunetului în mod confortabil de pe canapeaua dumneavoastră.

Aveți posibilitatea de a vă conecta la rețeaua dumneavoastră de internet, deoarece acest televizor este pregătit pentru lucrul acesta. Wireless Ready face posibil acest lucru, dar nu înainte de a cumpăra un adaptor Wireless compatibil cu televizorul dumneavoastră. Având intenet pe televizor, veți putea să vă bucurați alături de inteaga familie de navigare web, Facebook, apeluri video pe Skype și multe alte lucruri.

Sistemul audio este format și el din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W. Destul de mare pentru ca dumneavoastră să puteți avea parte de un sunet înalt și clar, chiar și atunci când veți dori să ascultați muzică mai tare. Vizionați filmele dumneavoastră preferate experimentând sunetul de cinema din propria locuință.

Playerul multimedia integrat vă dă posibilitatea de a putea viziona filme, poze, dar și să ascultați muzica stocată pe un hard disk sau pe o memorie externă. Tunerul digital va recepționa și reda posturil TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern. Cu ajutorul portului HDMi veți putea transforma televizorul Philips 37PFL3507H/12 în monitor pentru calculator sau laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.