Philips 39PFL3807H/12

La ora actuală piața televizoarelor tinde să ajungă la saturație, multitudinea de modele oferite de producători fiind atât pe placul cat și pe bugetul majorității clienților doritori de astfel de dispozitive. Având în vedere că televizoarele LED au devenit cele mai căutate la momentul de fată, producătorii s-au orientat la unison spre acesta direcție și deși la început prețurile pentru astfel de modele erau mai ridicate, acum au început să scadă.

Desigur că având tehnologii similare, și prețurile practicate de la un model la altul sunt asemănătoare, diferențele cele mai mari datorându-se în primul rând dimensiunilor diferite. Spre exemplu, televizorul LED Philips 39PFL3807H12, ce ne propune o diagonală generoasă de aproape 1m, are cum e și normal un preț mai mare fată de modele similare dar cu o dimensiune a diagonalei mai redusă. Rămâne de văzut însă câți vor fi dispuși să plătească cu aproape o treime mai mult fată de prețul unui model de 80cm, pentru a avea o imagine mai mare și o rezoluție mai bună în timpul vizionării filmelor sau emisiunilor preferate.

Philips 39PFL3807H-12 din fataPhilips 39PFL3807H-12 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Despre aspectul acestui televizor nu putem avea decât cuvinte de laudă, deoarece cei de la Philips ne demonstrează încă o dată că știu să facă televizoare de calitate cu un design specific lor. Este un televizor subțire (are o grosime de numai 3.8 centimetri) și destul de ușor (acest model cântărește numai 15.24 kilograme, ceea ce este foarte bine, având în vedere diagonala destul de mare a acestui TV. Nu trebuie să vă speriați nici de consumul energetic, acesta folosind tehnologia LED are un consum de numai 47 wați atunci când este în funcțiune și undeva sub 0.5 wați atunci când se află în stand by.

În spatele acestui TV se ascund și porturile USB, două la număr; 3 porturi HDMI, slot CI+, perfect pentru cei care au cablu de la UPC și vor să recepționeze posturile digital fără a mai ține decodorul; dar și portul pentru la rețea de tip RJ45. Diagonala ecranului măsoară 99 de centimetri, este oarecum diferită având în vedere că majoritatea TV-urilor au undeva la 101-103 centimetri. Folosește tehnologia Digital Crystal Clear iar calitatea imaginii după cum ne așteptăm este Full HD, adică suportă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli.

Sonorizare este cu adevărat specială la acest TV, și asta deoarece pe lângă cele două difuzoare standard cu o putere maximă de 2 x 5 wați acest TV dispune de tehnologia AmbiwOOx, pe care numai la televizoarele Philips o veți întâlni. Pe scurt acest TV are incorporat un subwoofer cu o putere maximă de 10 wați, astfel că vă va scuti de achiziționarea altui sistem audio extern. Sunetul va fi puternic și clar chiar și la un volum mai ridicat.

Vine echipat si cu tuner digital de tip DVB-T, DVB-C, astfel ca veti putea receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alte decodoare externe, asta numai daca va aflati in reteau RDS/RCS. Philips 39PFL3807H/12 dispune si de player multimedia incorporat, trebuie numai sa conectati un stick USB sau un hard disk extern la unul din porturile USB si veti putea savura filmele preferate in format Full HD cu sau fara subtitare. Conexiunea de tip Wireless Ready va permite sa va conectati la internet prin WI FI numai daca aveti un stick wireless compatibil cu acest TV, altfel va puteti conecta la internet prin intermediul portului RJ45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.