Philips 40PFL5007K/12

Philips 40PFL5007K/12 este unul dintre cele mai noi televizoare lansate de Philips în 2012. Este un televizor modern care face parte din categoria Smart TV – o gama largă de aplicații. Se poate observa cu ochiul liber că este un televizor reușit, și nu mă refer numai la capitolul design. Chiar dacă cei de la Philips au cam dat-o în bară la capitolul TV în trecut, observ că vor să își ia revanșa și să revină în forță cu modele noi din ce în ce mai dotate și accesibile.

Și acest model nu face excepție de la regulă, este un model reușit cu toate funcțiile pe care ar trebui să le aibă un Smart TV în 2012. Are și o diagonală suficient de mare încât să puteți savura o seară grozavă în fata televizorului împreună cu prietenii la un film în format Full HD. Singurul dezavantaj, dacă se poate numi așa, este faptul că nu are inclusă și tehnologia 3D, însă personal cred că nu se merită să plătiți în plus pentru un TV 3D, cel puțin nu în acest moment.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Se poate observa și din imaginile de mai sus că cei de la Philips s-au depășit și pe înșiși cu acest model. Are un aspect cu adevărat excepțional. Este elegant, simplu și foarte atractiv, astfel că se va potrivi în orice cameră a locuinței dumneavoastră și în plus îi va conferi un aspect modern. Carcasa acestuia este construită din materiale de bună calitate, iar rama acestuia este construită dintr-un material ce imită aluminiul, astfel creeand un aspect deosebit, un adevărat televizor premium.

De ajuns cu introducerea, e timpul să trecem și la detalii tehnice, informații importante pentru un posibil cumpărător. Încep cu sistemul audio, care pentru multe persoane nu este foarte important, însă acesta joacă un rol destul de important atunci când veți dori să vizionați un film. Philips 40PFL5007K/12 are un sistem audio de ultimă generație, AmbiwOOx format din două difuzoare cu o putere totală de 2×10 wați. Cu siguranță nu va putea înlocui un sistem audio 5.1 însă se va auzi foarte tare și clar, chiar și la volum ridicat.

Ce e cel mai important la un televizor dacă nu ecranul acestuia. Când iți cumperi un TV nou care este prima întrebare pusă de prieteni? Ce diagonală are și ce preț are. Philips 40PFL5007K/12 are un display cu o diagonală ce măsoară 40 de inch, adică 102 centimetri. Este un ecran LED cu o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli și un aspect al imaginii de 16:9. În plus acesta vine cu funcția Pixel Plus HD, care vă oferă o combinație unică de claritate, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală.

La capitolul funcții Philips 40PFL5007K/12 vine echipat cu tuner digital DVB-T / C / S2 cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Are și player multimedia incorporat, chiar unul destul de bun cu care puteți reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern fișiere precum AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, AAC, MP3, WMA, JPEG. Fiind un Smart TV acesta vine dotat cu Wi-Fi integrat cu ajutorul căruia puteți accesa o varietate bogată de conținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.