Philips 40PFL5507K/12

Că televizoarele LCD și LED sunt tot mai accesibile nu cred că mai este un subiect neștiut, însă în ultima vreme piața de televizoare este invadată de televizoarele inteligente, da, cele cu internet și funcția 3D. Din aceasta categorie astăzi voi încercă să fac un scurt review televizorului Philips 40PFL5507K/12, un model care face parte din cea mai nouă gama de televizoare inteligente de la Philips.

Dacă totuși acest televizor este prea dotat pentru dumneavoastră (și aici mă refer la faptul că ar avea prea multe funcții pe care oricum nu le veți folosi) sau poate prea scump o alternativă ceva mai ieftină, de la același producător și din aceeași gama, deci cu același design însă cu o diagonală mai mare poate fi modelul Philips 46PFL5007K/12, model despre care am vorbit într-un articol trecut.

 

 

 

 

 

 Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Fiind un televizor premium aspectul acestuia nu putea fi decât unul cu adevărat deosebit. Chiar dacă are o diagonală destul de mare acesta cântărește numai 17 kilograme, iar grosimea acestuia nu depășește mai mult de 3.6 centimetri. Materialele din care este construită carcasa acestuia sunt de cea mai bună calitate, nu găsim acel plastic lucios pe care îl întâlnim la majoritatea televizoarelor și pe care rămân toate urmele și zgârieturile, aici găsim aluminiu chiar și pe standul acestuia.

Chiar dacă nu este important pentru foarte multe persoane calitatea sunetului rămâne un capitol care trebuie cunoscut înainte de achizionarea unui TV. Chiar dacă nu cred că în 2012 veți întâlni un TV care să nu se audă suficient de tare sau de clar, având în vedere că prin achiziția unui astfel de gadget online nu puteți auzi e bine măcar să știți ca și putere sau caracteristici. Acest model vine echipat cu două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați care se vor auzi mai mult decât ok pentru o cameră chiar și mai spațioasă.

Și de abia acum începe partea mai importantă și mai interesantă la acest TV. Philips 40PFL5507K/12 are o diagonală ce măsoară 40 de inch, adică 102 centimetri, suficient de mare pentru orice cameră de apartament sau chiar mai mare. Are o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Fiind un televizor 3D acesta dispune de tehnologia conversie 3D care vă permite să vizionați orice film clasic în format 3D impecabil și în culori vii. Găsim și câteva caracteristici speciale precum: Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 400Hz și 3D Max Clarity 400.

Pixel Plus HD oferă o combinație unică de claritate, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală. 3D Clarity 400 oferă o experiență de vizionare 3D de neegalat la rezoluție mare. Convertiți orice conținut 2D în conținut 3D impecabil și în culori vii, iar Perfect Motion Rate 400Hz permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă.

Nu cred că mai trebuie să specific că vine echipat cu tuner digital tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Are player multimedia incorporat, cu care, după cum vă puteți da seama veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk-ul extern. Fiind un Smart TV acest model vine cu model de wireless incorporat. Dacă aveți un smartphone cu ajutorul aplicației MyRemote îl veți putea folosi ca și telecomandă.

4 thoughts on “Philips 40PFL5507K/12”

 1. michael says:

  acest tip de televizor foloseste ochelari de tip pasiv sau activ?
  Philips 40PFL5507K/12

  1. Vanzatoru` says:

   Foloseste ochelari de tip activ, poti cumpara unul dintre modelele: 3D PTA517, 3D PTA516, 3D PTA507 pe care le poti gasi aici https://pretucorect.info/vezi/ochelari-activi-philips

 2. michael says:

  va multumesc!

 3. marius says:

  Salut, acest model are wi fi integrat.Te rog sa modifici pt ca induci lumea in eroare.Nu are nevoie de adaptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.