Philips 40PFL5527K/12

Dacă iți dorești un televizor cu o diagonală cat să-ți acopere peretele, dar și cu funcții de ultimă oră atunci o alegere potrivită poate fi Philips 40PFL5527K/12, un nou model din gama SmartTV a producătorului olandez. Spun că poate fi o alegere potrivitat deoarece în această perioadă modelul în cauză se bucură de un discount generos. Așa că după ce veți citi acest review mai bine vă îndreptați pe site-ul celor de la eMAG deoarece oferta este limitată.

Dar înainte de a cumpăra este bine să știți absolut tot despre caracteristicile acestuia, de la funcțiile cu care vine și până la consumul de curent, pentru că la un TV atât de mare consumul de curent poate să fie o problemă, însă în niciun caz la acest model. Iarăși e bine de știut și perioada de garanție oferită de producător, care tind să cred că este deja standard, ca la orice alt electrocasnic, și anume 24 de luni. Pentru cei care cred că 2 ani nu sunt de ajuns, aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, însă contracost.

Philips 40PFL5527K-12 din fatatelecomanda Philips 40PFL5527K-12Philips 40PFL5527K-12 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi pret dar si alte imagini aici …

Deși până acum am vorbit numai la superlativ despre funcțiile și opțiunile cu care acesta vine echipat design-ul este unul pe măsura așteptărilor. După cum puteți observa și din imaginile de mai sus acest model beneficiază de un aspect premium care se remarca mai ales prin materialele de bună calitate din care este confecționat. Nu găsim acel plastic lucios pe care îl vedem la majoritatea televizoarelor ci aluminiu. Ca și dimensiuni acesta are o grosime de numai 3 centimetri și cântărește nici mai mult nici mai puțin de 14 kilograme. Având în vedere diagonala am putea spune că acest model se încadrează în standardele actuale.

E plăcut să ai un televizor cu un sunet clar și puternic, în felul acesta te va scuti în a cumpăra și un sistem audio extern. La acest lucru cred că s-au gândit și cei de la Philips când au dotat acest televizor cu un sistem audio format din două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 14 wați, suficient de puternic pentru o cameră destul de spațioasă. În plus acesta are și câteva caracteristici speciale ale sunetului precum: echilibrarea automată a volumului, sunet clar, incredible surround și bas pur.

Am tot vorbit despre dimensiuni, funcții și opțiuni însă despre ce era mai important la acest TV nu am scris nimic. Ei bine, ecranul acestuia are o diagonală ce măsoară 40 de inch, mai pe românește 102 centimetri. Este exact ce ai nevoie pentru o experiență cinema în adevăratul sens al cuvântului. Calitatea imaginii este Full HD, asta înseamnă că poate afișa o imagine la o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli cu aspect de 16:9, wide. Dispune și de softul care va converti orice imagine din 2D în 3D, astfel că veți putea viziona emisiunile preferate cu ochelarii la ochi. Ca și caracteristici speciale ale imaginii întâlnim: Pixel Plus HD și Perfect Motion Rate 400.

Dispune și de wi-fi integrat astfel că veți avea nevoie de o conexiune de internet wireless pentru a putea avea acces la aplicațiile online sau la browser-ul web. Cei care dispun de un smartphone pot instala aplicația MyRemote pentru a controla televizorul direct de pe telefon. Are și suport pentru tastatură și mouse, astfel că veți putea conecta aceste device-uri pentru a naviga mai ușor pe internet. Vine și cu funcția de înregistrare, astfel că veți putea înregistra pe stick-ul USB toate emisiunile preferate.

Deși era de așteptat Philips 40PFL5527K/12 vine echipat și cu tuner digital de tip DVB-T, DVB-C. Asta înseamnă că veți putea recepționa posturile TV în format digital sau chiar HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern. Acest lucru fiind posibil numai dacă vă permite operatorul de cablu. Are și player multimedia incorporat, care după cum îi spune și numele poate reda cam orice fișier multimedia, cu sau fără subtitrare, direct de pe hard disk-ul extern sau de pe stick-ul USB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.