Philips 40PFL5606H/58

Dacă în articolele precendete vi le-am prezentat pe cele de 81 de centimetri, astăzi vom face un review la probabil cel mai mare televizor din nouă serie de televizoare de la Philips adică modelul 40PFL5606H/58. Este un model care este recomandat de diagonala sa mare, pentru că având un preț destul de ridicat vă așteptați probabil să primiți un Smart TV, însă nu, acest model vine doar cu funcțiile pe care le găsiți și la televizoarele de 81 de centimetri.

Deci, dacă nu sunteți în căutarea unui televizor inteligent cu foarte multe funcții și opțiuni și vreți doar ceva pentru a recepționa posturile TV și a urmări un film la o calitate excepțională atunci puteți să alegeți cu încredere acest model. Garanția oferită de producătorul olandez este, după cum bine v-ați obișnuit, de 24 de luni dar contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Vă las să urmăriți imaginile de mai jos, iar apoi să continuăm acest review cu detalii mai tehnice.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum se poate observa și în imaginile de mai sus acesta se poate monta și pe perete (în acest caz veți avea nevoie de un suport) dar se poate așeza și pe mobilă, depinde gusturile și posibilitățile fiecăruia. Aspectul acestuia este unul identic cu restul televizoarelor din această serie, și cum am mai scris și în review-urile anterioare, design-ul este unul foarte minimalist și foarte atrăgător, într-un cuvânt un design reușit. Îmi place că este foarte subțire (are o grosime de numai 4 centimetri) și destul de ușor (numai 15 kilograme).

Trecem mai departe și ajungem la capitolul audio. Cu siguranță nu veți cumpăra acest televizor pentru a da vreo petrecere cu el însă e bine de știu cat de bine se descurcă și la acest capitol. Acesta vine echipat, aș putea spune standard, adică cu două difuzoare cu o putere de 2 x 10 wați. Acestea se vor auzi suficient de tare și clar, însă cu siguranță nu vor putea înlocui sistemele audio 5.1. Vine și cu tehnologia sunet clar, aceasta crește semnificativ inteligibilitatea vocalizărilor, fie că este vorba de dialog sau muzică. Se asigură că auziți fiecare cuvânt – astfel încât să vă bucurați la maxim de ceea ce vizionați.

Dacă tot v-am amenințat de la începutul acestui review cat de mare este acest TV ei bine acum a venit momentul să aflați toate detaliile despre diagonala și calitatea acestui ecran. În primul rand e bine de știut că vine cu un display tip Edge LED backlight (cu cel mai redus consum de energie din categoria sa) cu o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 40 de inch – adică undeva la 101 centimetri. Are o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă suportată de 1920 x 1080 pixeli. Și aici găsim tehnologii precum Pixel Plus care vă oferă o combinație unică de claritate absolută, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală pe ecranele de înaltă definiție atât pentru semnal HD, cat și pentru semnal TV standard.

V-am avertizat de la bun început că Philips 40PFL5606H/58 nu este un Smart TV, deci nu veți avea conexiune la internet . În schimb acesta vine cu un tuner digital integrat tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* – cu ajutorul acestuia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, bineînțeles dacă rețeaua dumneavoastră de cablu vă permite acest lucru. Are și un player multimedia incorporat cu care veți putea reda orice fișier H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MP3, MKV, JPEG direct de pe stick USB sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.