Philips 42PFL3207H/12

La orice televizor, prima impresie este cea oferită de imagine. Cu cat aceasta este mai bună, cu atât posibilii cumpărători vor fi atrași și de celelalte funcții și tehnologii oferite. Desigur, dacă discutăm despre televizoare ce utilizează tehnologia LED pentru display, nu putem afirma decât că la ora actuală reprezintă cea mai bună opțiune. Devansând de ceva vreme modelele tip LCD, televizoarele LED au devenit accesibile pentru aproape orice buget.

Un exemplu clar îl reprezintă modelul de televizor LED Philips 42PFL3207H/12, ce se prezintă că una din cele mai bune variante pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare. Philips ne propune pentru acest model o diagonală generoasă și un ecran ce redă imagini FullHD. Acest lucru împreună cu sunetul oferit fac din televizorul prezentat un dispozitiv ideal pentru oricine. Iar cei ce și-au dorit un astfel de model până acum și nu au reușit din cauza prețului ridicat, trebuie să precizăm că televizorul de fată este unul dintre cele mai accesibile dispozitive de acest gen de pe piață la ora actuală.

Philips 42PFL3207H-12  din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Diagonala sa mare de 107 centimetri și eleganța ce se poate observa cu ochiul liber, fac dintr-un televizor deloc obișnuit și-o piesă de mobilier. Îl poți așeza în camera ta de zi ori în dormitor, având siguranța că toți prietenii tăi îl vor admira de la prima vedere. Și asta nu e tot, pe lângă faptul că este un TV foarte estetic, acesta reușește să redea cele mai frumoase imagini pe care le-ai putut vedea vreodată, datorită sistemelor Digital Crystal Clear – pentru adâncime și claritate, Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz – pentru claritate extraordinară a mișcării și contrast dinamic 100.000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate.

Dacă am lămurit curiozitățile în ceea ce privește imaginea, e timpul să vedem cum stăm și la capitolul sunet. Sistemul sau audio este format din 2 difuzoare, cu 2 x 10 W. Cu sistemul Incredible Surround vei simți puterea ritmului muzicii și atmosfera filmelor. Clear Sound este o tehnologie audio inovatoare, care crește semnificativ claritatea vocii, indiferent dacă este vorba de dialog sau muzică.

Vei rămâne uimit când îl vei avea în fata ochilor, mai ales dacă va fi al tău. Atât tehnologia cu care este dotat, cat și frumusețea acestui televizor, te vor face să stai neclintit în fata lui ore în sir. Nici nu este de mirare având în vedere faptul că îl poți utiliza și pe post de monitor pentru calculator ori laptop datorită porturilor HDMI, ce le vei găsi 3 la număr. Lucrurile frumoase în legătură cu modelul prezentat nu se termină aici, o să fii plăcut impresionat pe măsură ce vei începe să-l descoperi.

Tunerul digital tip DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4* are și el rolul sau bine stabilit, acela de a recepționa și implicit transmite, posturile TV în format digital sau HD și asta fără a mai necesita instalarea unui alt mediabox sau decodor extern. Fără fire înșirate prin casă și fără deranj vei putea recepționa toate aceste posturi în cel mai simplu mod, trebuie doar să-ți pui televizorul să le caute automat.

Philips 42PFL3207H/12 vine și cu player multimedia. Probabil cunoști deja întrebuințarea acestuia, iar dacă nu, ți-o voi spune eu. Acest player are menirea de a reda muzică, poze și filme, atunci când vei conecta un dispozitiv, cum ar fi hard disk sau memorie externă. Poți partaja pozele și filmările din vacanță alături de prietenii tăi. Ți-ai dat deja seama cat de multe funcții are televizorul acesta, nu trebuie să ratezi posibilitatea de a-l cumpăra, mai ales acum când îl poți găsi la preț redus. Garanția este de 2 ani, dar există opțiunea de a o putea extinde cu încă 12 – 24 de luni, contracost. După părerea mea acesta își merită banii având în vedere raportul calitate – preț. Nu vei fi dezamăgit, din contra, vei fi bucuros și foarte mulțumit de alegerea făcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.