Philips 42PFL4007H/12

La fel ca un laptop si televizorul vrei sa fie cat mai performant, cu cat mai multe functii si daca se poate si cu o diagonala cat sa-ti acopere peretele. De aceea au aparut si televizoarele inteligente, ca dorinta a utilizatorilor de a putea face web browsing direct din pat fara a mai fi nevoie sa tina doua gadget-uri deschise. Din aceasta serie, astazi vom face un review noului televizor de la Philips, si anume 42PFL4007H/12.

Ce sa mai, un televizor superb de care te indragostesti numai cand il vezi dar sa il mai deschizi si sa navighezi un pic prin meniul acestuia. Vine cu foarte multe functii care cu siguranta te vor face sa deschizi manualul pentru a vedea ce si cum face. Cred ca in primul rand acest TV este recomandat pasionatilor de tehnologie care vor tot ce e mai nou in acest domeniu fara a tine cont de pret.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum se poate observa și din imaginile de mai sus Philips 42PFL4007H/12 este un televizor premium cu un aspect elegant și foarte atractiv, nu putem spune prea multe lucruri despre design pentru că imaginile spun totul. Fiind destul de ușor (cântărește numai 16 kilograme) acesta poate fi montat atât pe perete cat pe mobilierul dumneavoastră. Însă e recomandat ca înainte să îl cumpărați să verificați dacă aveți spațiul suficient pentru așezarea lui deoarece dimensiunile acestuia nu sunt chiar de neglijat.

La capitolul audio Philips 42PFL4007H/12 vine echipat cu două difuzoare standard cu o putere de 2×10 wați. Chiar nu îmi pot imagina cat de subțiri pot fi aceste difuzoare având în vedere că grosimea televizorului nu depășește 4 centimetri. Oricum aceste difuzoare își vor face treaba foarte bine, veți avea un sunet clar și fără bruiaj chiar și la un volum ridicat. Personal nu cred că este nevoie de un sistem audio estern însă dacă ești un adevărat cinefil și vrei să ai un sunet asemănător cu cel din cinema atunci va trebui să te orientezi și asupra unui astfel de sistem.

Am vorbit despre aspectul acestui TV, despre calitatea sunetului însă nu am vorbit și despre ecranul acestuia. Ei bine acest model vine cu un display ce măsoară 42 inch (după cum se poate deduce și din model) adică 107 centimetri. Ecranul este unul ce folosește tehnologia LED, deci un consum de energie scăzut fată de un LCD (aproximativ 62 de wați), calitatea imaginii este Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. În plus acesta beneficiază și de tehnologia Pixel Plus HD, tehnologie care iți oferă o combinație unică de claritate, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală. Altă tehnologie întâlnită la acest display este Perfect Motion Rate 200Hz care de asemenea permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă.

Fiind un TV din categoria Smart, era practic imposibil să vină fără player multimedia incorporat sau tuner digital. Deci, Philips 42PFL4007H/12 are un tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care dacă sunteți în reteaua RDS-RCS veți putea recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Playerul multimedia incorporat este unul destul de performant, adică veți putea reda cam orice fișier multimedia (AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, AAC, MP3, WMA, JPEG) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Nu are modul de wireless incorporat însă este Wireless Ready. Ce înseamnă asta? Păi cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil cu acest model de televizor vă veți putea conecta la internet prin wireless și veți avea acces la toate funcțiile web (facebook, skype sau twitter). În plus cu o cameră web compatibilă veți putea face apeluri video pe televizor cu prietenii sau rudele din altă tară. Instalând aplicația MyRemote pe telefonul dumneavoastră cu Android sau iOS veți putea folosi telefonul pe post de telecomandă. Altă opțiune interesantă este faptul că acesta vine cu suport pentru tastatură sau mouse, trebuie doar să le conectați la unul dintre porturile USB disponibile și veți putea naviga pe internet cu ajutorul acestora.

One thought on “Philips 42PFL4007H/12”

  1. Pingback: Televizor Philips 32PFL4007H/12 review și păreri
  2. Trackback: Televizor Philips 32PFL4007H/12 review și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.