Philips 42PFL6007K/12

După o lungă perioadă de timp în care cei de la Philips nu prea ne-au încântat cu nimic nou, iată că de această dată reușesc să ne surprindă într-un mod plăcut, zic eu, cu televizorul Philips 42PFL6007K/12. Când l-am văzut pentru prima dată, mi-a fost greu să cred că au putut scoate așa ceva, având în vedere seriile anterioare, care mie personal nu mi-au plăcut deloc. Acest televizor este un Smart TV, LED, cu diagonală de 107 centimetri și după cum puteți observa și dumneavoastră din imagini, un design superb.

Cum toată lumea este acum fascinată de noile televizoare inteligente, cei de la Philips n-au rămas nici ei în urmă, reușind să dea acestui model cam tot ce se poate cere de la un Smart TV. Tehnologia 3D este prezentă și aici, pentru ca dumneavoastră să puteți viziona întreaga colecție de filme în format 3D impecabil și în culori vii – chiar și filmele clasice alb-negru. Philips oferă conversie de înaltă calitate în timp real pentru orice conținut 2D la atingerea unui buton. Asigură afișarea subtitrărilor la o profunzime constantă și elimină erorile precum apariția fundalului în prim-plan.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Easy 3D Clarity 700 vă oferă cea mai confortabilă experiență 3D. Tehnologia 3D pasivă vă asigură confort prelungit în timp ce urmăriți conținut 3D fără scintilații și cu nivel redus de „imagini fantomă” pe televizorul dumneavoastră. Ochelarii 3D sunt eleganți și ușori și nu necesită baterii. Puteți chiar converti conținut 2D în conținut 3D impecabil și în culori vii. Bucurați-vă de conținut 3D cu ușurință de acasă alături de întreaga familie!

Televizorul despre care vorbim în acest review, vine echipat și cu o conexiune de rețea wireless, pentru ca dumneavoastră să vă puteți conecta la rețeaua existentă în locuință. Veți avea parte de foarte multe aplicații, printre care: Facebook, Twitter, Youtube, Skype și nu în ultimul rând posibilitatea de a naviga pe web. Aplicația Skype vă oferă apeluri gratuite pentru a putea comunica cu rudele din străinătate, bucurându-vă și de privilegiul de a efectua apeluri video, chiar de pe televizorul dumneavoastră cu ecran mare.

Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă. Noul standard PMR Philips redă vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion și o formulă unică de procesare, pentru o claritate de neegalat a mișcării. Tehnologia Pixel Precise HD este concepută pe baza tehnologiei premiate Pixel Plus. Aceasta sporește calitatea imaginii de înaltă definiție la următorul nivel, de 4 miliarde de culori. Cu Super Resolution, Pixel Precise HD vă oferă acum cea mai bună calitate a imaginii pe televizorul HD, indiferent daca vizionați un clip video de pe Internet sau filme Blu-ray de calitate bună.

Sistemul audio este format din două difuzoare cu o putere de 2 x 10 W, dotat și el cu anumite caracteristici superioare, cum ar fi: Sunet clar, Bas pur, Echilibrare automată a volumului și Incredible Surround. Cu astfel de sisteme, veți avea parte de sunet la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă, încât veți uita că priviți la televizor.

Veți mai găsi aici tuner digital, player multimedia integrat și 4 porturi HDMI. Cele 4 intrări High Definition Multimedia Interface (HDMI) vă permit să creșteți viteza transmisiei datelor digitale de înaltă definiție de la diferite dispozitive direct la televizor, oferindu-vă mai mult conținut de care să vă bucurați pe ecran, în timp ce playerul multimedia vă transformă televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater – pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta.

Odată cu achiziționarea televizorului Philips 42PFL6007K/12 veți primi și 4 perechi de ochelari 3D pasivi, cu care veți putea juca jocuri. Cu ochelarii pentru jocuri în doi pe tot ecranul de la Philips (PTA436/00), televizorul poate oferi o experiență absolută pentru jocuri în doi pe întregul ecran. În jocurile 2D în doi, fiecare jucător își poate vedea, în mod normal, jocul pe jumătate de ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.