Philips 46PFL3807H/12

Marii producători de televizoare se orientează să scoată pe piață modele de diferite dimensiuni, capabile să mulțumească un număr cat mai mare de utilizatori. Poate că pentru unii 80 de cm sunt suficienți în timpul vizionarii unui film în schimb alții își doresc o experiență asemănătoare celei dintr-o sala de cinema, lucru ce implică o calitate mai bună a sunetului dar mai ales o dimensiune mai mare a ecranului.

Pentru aceștia din urmă, Philips vine cu o soluție deloc de neglijat. Este vorba de televizorul LED Philips 46PFL3807H12, care având o diagonală de nici mai mult nici mai puțin de 117 cm, promite cea mai bună experiență în momentul vizionării oricărui tip de conținut media. Desigur, nici prețul nu este unul foarte scăzut, însă cei ce ține neapărat la dimensiune când vine vorba despre un televizor vor aprecia acest model și vor investi în el, mai ales că în timp investiția se va dovedi foarte profitabilă, ce vă va scuti poate de banii pe biletul de la cinema.

Philips 46PFL3807H12 din fata

Philips 46PFL3807H12 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum am menționat mai sus, acesta este un televizor cu diagonală mare, ce poate fi poziționat într-o cameră spațioasă, de unde să puteți privi în voie, filmele și emisiunile TV preferate. Pe lângă filme și emisiuni, cu acest Smart TV se pot face multe alte lucruri, cum ar fi navigarea pe internet. Acest model vine cu următoarele conexiuni de rețea: RJ45 și Wireless Ready. Veți putea avea internet prin fir, direct pe televizor, sau wireless dacă îi veți cumpăra un adaptor compatibil cu modelul dumneavoastră.

Odată cu internetul vin și posibilitățile de divertisment. Puteți comunica cu prietenii prin intermediul rețelelor de socializare, una dintre ele fiind chiar Facebook, puteți utilize Skype pentru a vorbi gratuit cu rudele din străinătate și de asemenea puteți fi la curent cu noutățile, accesând contul dumneavoastră de Twitter. Și aplicația Youtube poate fi folosită tot pe televizorul intelligent.

Având o diagonal atât de mare și display Backlight LED, imaginile vor fi cu siguranță cele mai frumoase pe care le-ați putut vedea vreodată. Acesta beneficiază de Digital Crystal Clear, ce reprezintă o îmbunătățire inovatoare adusă afișajului, ce ajustează digital și optimizează calitatea imaginii către un contrastul optim, culori și nivele de claritate. Rezultatul este redarea imaginilor extrem de clare din orice sursă. Puteți fi siguri că imaginile vor fi inedite, calitatea acestora fiind FullHD la 1920 x 1080 pixeli.

La capitolul sunet, putem menționa faptul că televizorul are un sistem audio format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W plus un subwoofer de 10 W, numai bun pentru momentele în care dorești să asculți muzică la un nivel înalt, bine-nteles la o calitatea superioară. Tot aici veți găsi și sistemul Clear Sound, reprezintand o tehnologie audio inovativa, ce crește în mod semnificativ nivelul de înțelegere a vocilor, indiferent dacă se cântă sau se vorbește.

Playerul multimedia integrat se regăsește și la acest model, rolul acestuia fiind de a reda filmele, pozele și muzica, toate stocate pe un hard disk extern sau o memorie externă. Bucurați-vă vizionând pozele din vacant alături de prieteni, la orice oră! Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C recepționează și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai fi nevoie de un alt decoder extern sau mediabox.

După părerea mea, televizorul Philips 46PFL3807H12 își merită banii, deoarece se ridică la nivelul astepatarilor mele, având în vedere prețul său. Pe lângă toate cele menționate mai sus, veți mai găsi și 3 porturi HDMI, ce vă dau posibilitatea de a transforma propriul TV în monitor pentru calculator sau laptop. De știu este și faptul că odată cu achiziționarea produsului veți primi garanție pentru 2 ani, având opțiunea de a o extinde cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.