Philips 46PFL5007K/12

Dacă sunteți fani Philips și așteptați de ceva vreme să vă cumpărați un televizor de la ei, acum a venit momentul. Philips 46PFL5007K/12 este un televizor cat se poate de nou, dintr-o serie recent apărută pe piața din România. A durat ceva timp până când cei de la Philips au reușit să ne impresioneze cu altceva decât cu ce ne-au obișnuit până acum, dar așteptarea s-a meritat, deoarece rezultatele sunt pe măsură.

Acest televizor vine cu o diagonală mare, 116 centimetri și face parte din seria de televizoare Smart TV. Având o diagonală atât de mare, puteți cu ușurință să îl integrați într-o cameră spațioasă, de unde să puteți privi alături de întreaga dumneavoastră familie. Fiind un televizor inteligent veți putea controla, programa, înregistra și viziona programele și emisiunile preferate. Accesați o gama largă de aplicații cu ușurință. Utilizați magazinele de videoclipuri online și site-uri de recuperare a emisiunilor TV pentru a viziona filmele preferate. Navigați peste tot pe Internet sau rămâneți conectați cu prietenii pe Facebook și Twitter. De asemenea, întrerupeți programul TV cu ușurință – pur și simplu conectați un hard disc USB la televizor și înregistrați transmisiile TV digitale.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

O multitudine de lucruri pe care nu le-ați fi putut concepe până acum le veți putea realiza cu acest televizor. Cu Wi-Fi integrat în televizorul dumneavoastră Philips, puteți accesa o varietate bogată de conținut cu Smart TV wireless, acasă. Având internet direct pe televizor, porția de divertisment va fi asigurată, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați alături de familie, de cat mai multe lucruri frumoase. Cei mici vor putea privi desenele animate preferate, în timp de dumneavoastră vă veți ocupa timpul făcând altceva.

Să vorbim despre calitate imaginilor FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Datorită tehnologiei Pixel Plus HD, care vă oferă o combinație unică de claritate, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală veți putea observa cele mai frumoase și mai aprinse culori pe care le-ați văzut vreodată. Artefactele și zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV cu definiție standard și HD cu rată mare de compresie, sunt detectate și reduse pentru a vă oferi o imagine curată și extrem de clară.

Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz reprezintă o altă tehnologie de ultimă generație ce permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă. Noul standard PMR Philips redă vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion și o formulă unică de procesare, pentru o claritate de neegalat a mișcării.

Sistemul audio este și el foarte bine pus la punct prin 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W. Destul de mare puterea acestora pentru a reproduce sunetele foarte clar, chiar și la un nivel înalt. În comparație cu alte televizoare ce au o putere de doar 2 x 5 W, acest model cu siguranță are un plus în ceea ce privește sunetul și claritatea acestuia.

Tunerul digital DVB-T, DVB-C are menirea de a recepționa și transmite programele TV în format digital sau HD, fără să mai aveți nevoie de alt Mediabox sau decodor extern. Gata cu firele înșirate prin casă, ce nu erau deloc estetice și vă împiedicați de ele! Cu ajutorul acestui tuner, dumneavoastră veți privi la televizor emisiunile și filmele de suflet într-un nou format. Playerul multimedia integrat îl veți găsi și la Philips 46PFL5007K/12. Cu acesta veți putea vizualiza filmele și pozele dumneavoastră stocate pe un hard disk sau pe o memorie externă. Impartasititi amintirile cu prietenii, ascultați muzica ce vă place prin intermediul mediaplayer-ului integrat în televizor.

Porturile HDMI sunt destul de numeroase, 4 mai exact. Puteți transforma cu ajutorul acestora, televizorul în monitor pentru calculator sau laptop. Nimic nu mai este imposibil cu acest televizor. Controlați-l in cel mai ușor și confortabil mod, conectând pur și simplu o tastatură wireless sau utilizând smart phone-ul sau tableta pentru a controla Smart TV.

Acest televizor nu vă va dezamăgi în cazul în care îl veți cumpăra. Are tot ce-i trebuie unui Smart TV, se poate numi mai mult decât un televizor la care vizionați filme sau emisiuni. Datorită tehnologii noi de care beneficiază poate face lucruri întâlnite până acum doar la un calculator, laptop sau telefon. Părerea mea este să mergeți cu încredere pentru a-l achiziționa dacă vă place. Veți primi garanție pentru 2 ani, dar o puteți prelungi contracost, cu încă 12 sau 24 de luni.

One thought on “Philips 46PFL5007K/12”

  1. Pingback: Televizor Philips 40PFL5507K/12 review și păreri
  2. Trackback: Televizor Philips 40PFL5507K/12 review și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.