Philips 46PFL5507K/12

Cam toată lumea își poate permite în ziua de azi un Smart TV, dovadă fiind și prețurile accesibile fiecărui buzunar, variind în funcție de mărimea diagonalei și dotările cu care vine. Televizorul Philips 46PFL5507K/12 este un astfel de televizor inteligent, cu o diagonală de 116 centimetri, tehnologie LED și 3D. Diagonala sa mare vă permite să-l poziționați într-o cameră spațioasă, de unde să puteți privi alături de cei dragi.

Bucurați-vă de conținut 3D Full HD incitant pe televizorul dumneavoastră Philips. Utilizând tehnologia Active 3D, 3D Clarity 400 oferă o experiență de vizionare 3D de neegalat la rezoluție mare. Convertiți orice conținut 2D în conținut 3D impecabil și în culori vii. Vizionați întreaga colecție de filme în format 3D impecabil și în culori vii – chiar și filmele clasice alb-negru. Philips oferă conversie de înaltă calitate în timp real pentru orice conținut 2D la atingerea unui buton. Asigură afișarea subtitrărilor la o profunzime constantă și elimină erorile precum apariția fundalului în prim-plan.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă. Noul standard PMR Philips redă vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion și o formulă unică de procesare, pentru o claritate de neegalat a mișcării.

Dacă v-a luat privirea doar văzându-l în imagini, imaginați-vă că pe lângă designul său foarte frumos, vine cu foarte multe aplicații. Având conexiune pentru rețea Wireless, dumneavoastră puteți naviga pe web stând relaxați în pat, doar cu telecomanda în mână. Comunicați cu prietenii prin intermediul site-ului de socializare Facebook, vorbiți pe Skype fără să vă coste nimic, ascultați muzică pe Youtube, aflați ultimele noutăți de pe Twitter prin intermediul televizorului inteligent.

Aveți posibilitatea de a face apeluri video pe televizor cu Sistemul Home Theatre Philips opțional sau cu playerul de discuri Blu-ray / DVD Philips și o cameră Web TV compatibilă. Bucurați-vă de conținut video HD și de o calitate excelentă a sunetului în mod confortabil de pe canapeaua dumneavoastră și începeți să sunați acum! Sistemul audio este format din două difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W, numai bun pentru ca dumneavoastră să aveți sunet de calitate, clar, chiar și la un nivel înalt.

Televizorul vine dotat și cu un player multimedia integrat, ceea ce înseamnă că puteți împărtăși cu prietenii pozele, filmele și muzica preferată. Stocați-le pe un hard disk sau pe o memorie externă, iar apoi, ori de câte ori veți avea chef, le puteți viziona pe televizorul dumneavoastră cu ecran mare, pentru a vă aduce aminte de vacanța în care ați făcut pozele. Porturile HDMI vă vor transformă televizorul în monitor pentru laptop sau calculator. Tunerul digital are de asemenea un rol important, acela de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox.

Un astfel de Smart TV, Philips 46PFL5507K/12 cu siguranță și-ar dori oricine, deoarece cuvintele sunt doar de laudă la adresa lui. Veți întâlni cam tot ce vă puteți dori de la un televizor inteligent, prețul acestuia fiind accesibil, având în vedere ceea ce vă oferă. Garanția produsului este de 2 ani, putând fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.