Philips 47PFL4007H/12

Aducem astăzi în discuție un alt televizor inteligent de la Philips. Redefiniți-vă spațiul de locuit cu un frumos televizor subțire, dispunând de un design unic, mai subțire și mai elegant fată de cele cu care v-ați obișnuit până acum. Philips 47PFL4007H/12 conține o gama în continuă creștere de divertisment online și funcții inteligente noi, schimbând total modul în care erați obișnuiți să priviți la televizor.

Tehnologia LED a reușit să intre tot mai mult în topul vânzărilor trendul fiind de a depăși ca vânzări monitoarele LCD. Televizorele ce au în dotare această tehnologie LED îmbunătățesc calitatea imaginii, reduc consumul de energie cu până la 30% și sunt mult mai subitiri, ocupând un spațiu foarte mic. Diagonala sa de 119 centimetri îi permite acestuia să fie amplasat într-o cameră destul de spațioasă, de unde veți putea privi alături de cei dragi emisiunile și filmele dumneavoastră preferate.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Un televizor cu asemenea pretenții, nu putea să nu vă ofere și cele mai bune imagini FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Tehnologia Pixel Plus HD oferă o combinație unică de claritate, detalii naturale, culori vii și mișcare fluidă naturală. Artefactele și zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV cu definiție standard și HD cu rată mare de compresie, sunt detectate și reduse pentru a vă oferi o imagine curată și extrem de clară.

Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea mișcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare și vibrante în filmele cu acțiune rapidă. Noul standard PMR Philips prezintă efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de împrospătare a ecranului, HD Natural Motion și al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalată a mișcării și calitate generală a imaginii. Veți beneficia în acest mod de imagini vii, colorate și foarte clare, observând chiar și cele mai ascunse detalii pe care până acum nu le-ați putut vedea.

Sunetul nu putea fi lăsat mai prejos în comparație cu imaginile, de aceea sistemul audio este format din 2 difuzoare cu puterea 2 x 10 W, ce pot reproduce sunetele foarte clar, chiar și atunci când veți ridica volumul. Bucurați-vă de sunetul excepțional oferit de acest televizor, împreună cu cele mai frumoase și mai clare imagini.

Fiind un Smart TV, Philips 47PFL4007H/12 are în dotare conexiunea de rețea Wireless Ready, ceea ce înseamnă că prin intermediul unui adaptor compatibil cu televizorul dumneavoastră, vă veți putea conecta la rețeaua din casă, wireless. Având internet pe televizor, puteți naviga pe web, Facebook, Skype și multe alte aplicații. Prin Skype veți comunica cu cei dragi, beneficiind de apeluri video gratuite, pe televizorul cu Sistemul Home Theatre. Stand confortabil pe canapea puteți vorbi de azi înainte cu prietenii, în timp ce vă veți vedea pe ecranul mare al televizorului, prin apeluri video.

Datorită porturilor HDMI ce le veți găsi în număr de 4, puteți transforma televizorul dumneavoastră inteligent în monitor pentru calculator sau laptop. Playerul multimedia integrat vă dă posibilitatea de a împărtăși cu cei dragi pozele din vacanță, dar și muzica și filmele dumneavoastră de suflet. Conectați un hard disk sau o memorie externă la televizor și veți putea vizualiza filmele și pozele stocate pe ecranul mare al Smart TV-ului.

Trebuie să știți că nu veți fi dezamăgiți dacă veți achiziționa un astfel de televizor inteligent. Bucuriile vor veni continuu, deoarece dumneavoastră alături de întreaga familie veți putea avea parte de divertisment chiar de acasă. La cumpărarea produsului veți primi garabtie de 2 ani, putând dacă veți dori să o prelungiți cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.