Philips 50PFL3807H/12

Televizoarele Smart sunt cu siguranță cea mai nouă invenție în materie de divertisment, iar tehnologia de astăzi permite existența unui număr mare de modele, adecvate pentru orice buget. Desigur, pentru cele mai performante dispozitive este necesar un buget mai ridicat, însă este de așteptat ca prețurile să scadă pe măsură ce firmele producătoare se vor concentra în principal numai pe astfel de dispozitive. Și dacă Samsung ne propune cele mai multe astfel de modele, iată că nici firmele concurente nu se lasă mai prejos.

Philips vine cu modelul de televizor Philips 50PFL3807H/12 ce promite multe. Pornind de la dimensiunea generoasă a ecranului ce redă imagini la o calitate de excepție și oferind numeroase aplicații în ramura sa Smart, modelul prezentat este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Prețul este de asemenea unul pe măsură celor oferite, iar cei ce dispun de un buget consistent pot să investească în acest model fără a avea vreun dubiu legat de calitățile sale.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Având un astfel de televizor chiar la ține acasă, acum vei putea trăi o experiență de cinema, fără a mai fie nevoie să te deplasezi de la domiciliu. Cheamă-ți prietenii și urmăriți împreună filmele preferate stând relaxat pe canapea în fata televizorului. Acesta dispune de caracteristici superioare, oferindu-vă imagini de calitate ireproșabilă, FullHD cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Nu am menționat încă nimic legat de diagonala, dar trebuie să știi că aceasta este mare, având 127 centimetri, ceea ce înseamnă că-l poți poziționa într-un living spațios ori într-un dormitor la fel de mare.

Cu acest televizor inteligent poți naviga pe internet, întrucât el are conexiune de rețea wireless și RJ45. Se va conecta la rețeaua existentă în locuința ta, iar tu vei putea naviga pe internet. Aplicațiile precum Facebook, Twitter, Youtube, Skype, dar și altele vor putea fi accesate și în timp ce stai întins în pat, utilizând doar telecomanda televizorului. Playerul multimedia integrat iți permite să vizualizezi pozele și videoclipurile preferate stocate pe un hard disk extern, putând în același timp să asculți și muzica, stocată și ea pe același dispozitiv.

Tunerul digital tip DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4* are rolul de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decoder extern sau mediabox. Porturile HDMI sunt prezente și la acest model,3 la număr, iar cu ajutorul lor iți vei putea transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop.

Sistemul audio este format din 2 difuzoare ce au o putere de 5 W fiecare, iar cu sistemul AmbiwOOx din dotare obține 10 W în plus, foarte bun după părerea mea pentru ca tu să beneficiezi de un sunet de calitate, chiar și atunci când volumul este ridicat. La acest sunet foarte bun contribuie și sistemele precum Sunet clar, Incredible Surround și nu în ultimul rând și cel pentru echilibrare automată a volumului. Cu internet și cu un astfel de sistem audio, tot ce-ți rămâne de făcut este să dai fuga pe Youtube si să dai play la melodiile preferate.

Un televizor inteligent precum acest Philips 50PFL3807H/12 nu poate avea decât funcții inteligente, ca și cea de Economie inteligentă de energie, Dezactivare sonor imagine (pentru radio) și Smart Texat ce conține 1000 de pagini. Garanția acestuia este de 24 de luni, dar la cerere o poți extinde cu încă 1 an sau 2, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.