Placa de intins parul Braun ES2 BK

Daca doriti o coafura perfecta fara ca parul dumneavoastra sa fie deteriorat sau ars atunci aveti cu siguranta nevoie de placa de intins parul Braun ES2 BK. Aceasta vine cu o tehnologie revolutionara cu IONTEC speciala pentru ca parul sa nu-si piarda echilibrul de umezeala care de obicei se pierde atunci cand este coafat cu o caldura excesiva.

Placa de intins parul Braun ES2 BK poate atinge o caldura maxima de 200 grade Celsius si se poate regla in functie de temperatura dorita, care va fi indicata pe displayul LCD pe care-l are in dotare.

Aceasta are nevoie de doar 30 de secunde pentru a putea fi pusa in functiune, ultima setare care a fost folosita de dumneavoastra poate fi memorata pentru ca data viitoare sa o utilizati fara probleme, iar invelisul ei este din ceramica.

Mai putem adauga ca aceasta placa de intins parul Braun ES2 BK a fost creata special  cu o flexibilitate mare pentru ca parul dumneavoastra sa nu se rupa si cu o alunecare extra-fina, chiar de 2 ori mai fina decat placile obisnuite si toate astea pentru a mentine sanatatea cuticulei.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Placa de intins parul Braun ES2 BK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.