Recomandarea Zilei: Cuptoare incorporabile

V-ați decorat recent bucătăria și nu știți ce electrocasnice vi se potrivesc, sau nu știți ce cuptor este mai bun pentru dumneavoastră? Pentru că am observat că din ce în ce mai multă lume caută cuptoare încorporabile în loc de cuptoarele clasice am decis să vă fac o lista cu cele mai bune și ieftine cuptoare încorporabile. În plus un cuptor incorporabil ocupă mai puțin spațiu față de un cuptor clasic, are mai multe funcții și este mult mai aspectos.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 233

Whirlpool AKP 233 este un cuptor electric incorporabil care are o capacitate de 51 de litri având clasă de eficiență energetică A (consum redus de energie). În plus acesta dispune și de un afișaj de tip LED, și control mecanic.
Whirlpool AKP 233 are și geam de protecție și dispune de 8 funcții și programe precum: încălzire superioară, convecție aer fierbinte, funcție decongelare, încălzire inferioară, iluminare interioară și sistem ușă rece. Pentru mai multe detalii și informații și preț puteți vizita acest magazin online.

.

Cuptor incorporabil Beko OIE 22300XAl doilea cuptor incorporabil pe care îl vom prezenta astăzi este Beko OIE 22300X, un cuptor incorporabil cu un preț mai mic decât Whirlpool AKP 233 și cu aproximativ aceleași funcții. Însă trebuie să știți că pentru orice cuptor incorporabil cumpărat veți primit transportul gratuit oriunde în țară. Beko OIE 22300X este un cuptor incorporabil electric cu o clasă de eficiență energetică A (conform producătorului aproximativ 0.88 kw/oră), cu control mecanic și afișaj de tip LED.Pentru mai multe detalii, informații și preț despre Beko OIE 22300X puteți vizita acest magazin online.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288-JA

Whirlpool AKP 288/JA este un cuptor incorporabil electric de culoare crem și cu o capacitate de 50 litri. Acesta ca și celelalte două de mai sus prezentate are clasa de eficiență energetică A, având un consum de energie redus. Whirlpool AKP 288/JA dispune de un control al cuptorului electric, are timer și grill însă nu are rotisor. În plus acesta dispune și de geam de protecție și zece funcții. Două dintre ele sunt iluminare interioară și sistem ușă rece. Pentru mai multe detalii, informații și preț despre Whirlpool AKP 288/JA puteți vizita acest magazin online.

Cuptor incorporabil Bosch HBN110E0Alt cuptor incorporabil cu un super preț este și Bosch HBN110E0. Acesta este unul de tip electric, are o capacitate foarte mare de 64 litri. Acesta are o putere de 2800 Wați, un display de tip LED și un control tip mecanic. Bosch HBN110E0 are și două accesorii foarte utile pentru orice gospodină. Acesta dispune de grătar combi și tavă coacere. În plus acesta este confecționat din inox, deci nu veți avea probleme cu zgârieturile, urmele sau murdăria. Pentru mai multe detalii, informații și preț despre Bosch HBN110E0 puteți vizita acest magazin online.

One thought on “Recomandarea Zilei: Cuptoare incorporabile”

  1. Pingback: Recomandarea Zilei: Cele mai ieftine cuptoare incorporabile
  2. Trackback: Recomandarea Zilei: Cele mai ieftine cuptoare incorporabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.