Recomandarea Zilei: Televizoare LCD ieftine

A venit timpul pentru o recomandare. Așa că astăzi vă voi recomanda cele mai ieftine televizoare LCD, și nu orice fel de televizoare ci doar cele cu diagonală de 81 centimetri. În zilele următoare veți mai găsi și cele mai ieftine televizoare LCD cu diferite diagonale. Însă am preferat să încep cu acestea deoarece cred că sunt cele mai cumpărate și mai potrivite televizoare LCD pentru o cameră.

Dar înainte de a cumpăra un televizor LCD trebuie să vă uitați cu atenție nu doar la prețul acestuia ci și la caracteristicile pe care acesta le are. În primul rând un televizor LCD din zilele noastre trebuie să fie dotat cu un minim de opțiuni precum: tuner digital incorporat, player multimedia incorporat și să aibă un consum de energie cât mai mic.

Horizon 32H100La ora actuală cel mai ieftin televizor LCD cu diagonală de 81 centimetri este televizorul Horizon 32H100. Acesta este un televizor LCD simplu, fără prea multe opțiuni, fără player multimedia integrat sau tuner digital însă este HD Ready.
Pe acest televizor nu veți găsi caracteristici superioare ale imaginii sau ale sunetului, singurul plus pe care îl are acest televizor fiind prețul foarte mic. Însă pentru pentru o persoană care dorește un televizor doar pentru posturile TV cred că este suficient de bun. Află prețul și alte detalii aici …

Horizon 32T51Imediat după modelul de mai sus la o diferență de aproape 100 lei este și televizorul LCD Horizon 32T51. Tot de la Horizon acest model nu diferă foarte mult de Horizon 32H100, însă acesta are un design mai modern și mai stilizat față de modelul prezentat mai sus.
Nici pe acesta nu veți găsi caracteristici superioare, însă acesta are un consum de energie mai mic, și pe partea audio acesta are două difuzoare mai puternice decât Horizon 32H100. Însă dacă vreți un televizor cu un design mai plăcut vă recomand acest model. Află prețul și alte detalii aici …

Samsung 32D450La o diferență de preț mai mare față de celealte două este televizorul LCD Samsung 32D450. Acesta este un televizor cu un design foarte plăcut, modern care dă impresia unui televizor LED. Și acesta este un televizor LCD ieftin dar spre deosebire de cele două acesta este mult mai dotat.
Samsung 32D450 are tuner digital incorporat cu care puteți recepționa posturile TV în format digital plus player multimedia incorporat. Este un televizor HD Ready (720p) cu un consum de energie redus (110 Wați). Află prețul și alte detalii aici …

LG 32LK430Tot un televizor LCD ieftin este și televizorul LG 32LK430. Ca și funcții acesta este asemănător cu Samsung 32D450 însă acesta este un televizor cu suport Full HD (1080p). În plus acest televizor dispune și de design-ul INFINIA, design întâlnit doar pe televizoare premium de la LG.
Bineînțeles că și acest televizor are tuner digital incorporat pentru a recepționa posturile TV în format digital sau HD plus player multimedia pentru a putea viziona filmele fără a mai avea nevoie de dvd-player sau player multimedia extern.  Află prețul și alte detalii aici …

Philips 32PFL3606H-12Și ultimul televizor LCD din această listă este Philips 32PFL3606H/12. Acesta este probabil cel mai bun televizor LCD dacă ne luăm după raportul preț/performanță. Chiar dacă acesta este cel mai scump televizor din această lista, acesta rămâne tot un televizor LCD ieftin.
Iar dacă Philips 32PFL3606H/12 este cel mai scump televizor din această listă are și de ce să fie așa. Acesta este un televizor Full HD cu foarte multe setări și opțiuni plus că are player multimedia și tuner digital integrate.  Află prețul și alte detalii aici …

Această listă cu cele mai ieftine televizoare LCD cu diagonala de 81 centimetri a fost creată pe baza prețurilor și televizoarelor valabile în această perioadă 24-10-2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.