Recomandarea zilei: Mașini de spălat rufe ieftine

Acum că vacanța s-a terminat și școala/munca va începe veți începe să spălați mai des așa că vă trebuie o mașină de spălat pe care vă puteți baza, o mașină de spălat ieftină dar în același timp să fie bună. Și pentru ca să știți ce să alegeți v-am făcut o lista cu câteva mașini de spălat care au un preț bun.

Ce trebuie să știți când vreți să cumpărați o mașină de spălat? Păi în primul rând nu trebuie să vă zgarciti pentru că o mașină de spălat nu o veți cumpăra în fiecare an deci cea mai ieftină mașină de spălat nu este și cea mai bună mașină de spălat.  În principiu mașinile de firmă gen Samsung, LG sau Whirlpool vor avea o durată de viață mai lungă și folosesc tehnologii avansate. Iar, înainte de a cumpăra o mașină de spălat trebuie să vă uitați ce fel de încărcare are frontală sau verticală. Încărcarea frontală este acea încărcare prin care veți introduce hainele prin fața mașinei de spălat, iar încărcarea verticală este aceea în care veți introduce hainele pe sus. Iarăși un lucru foarte important este clasa de eficiență energetică la spălare și consumul de apă în programul standard.

Ceramic Heater Samsung WF 9622SQR-YLEDoar în această perioadă puteți cumpăra mașina de spălat Ceramic Heater Samsung WF 9622SQR/YLE la un super preț 1.499,99 Lei (Discount 200 lei) plus că primești și  TVA-ul înapoi sub formă de Card cadou în valoare de 290 Lei pe care îl puteți folosi pentru a cumpăra alte produse de pe site-ul eMAG. Samsung WF 9622SQR/YLE este o mașină de spălat rufe cu un raport preț/performanță foarte bun. Aceasta are o capacitate de încărcare de 6.2 kilograme și are o încărcare de tip frontală. Forța de centrifugare este de 1200 rotații pe minut și dispune de un afișaj de tip LED.

Diamond Drum Samsung WF 9702 N3C-YLEIarăși o mașină de spălat foarte bună, tot de la Samsung este și Diamond Drum Samsung WF 9702 N3C/YLE care are același preț ca și cea prezentată mai sus și anume 1.399,99 Lei. Plus că dacă o vei cumpăra în această perioadă vei beneficia de promoția TVA-ul înapoi la Electrocasnice! Aceasta este o mașină de spălat cu încărcare frontală și puteți pune până la 7 Kilograme de haine. Însă aceasta are clasa de energie A+ ceea ce înseamnă că va consuma puțin mai mult față de cea de sus. Și aceasta are un afișaj de tip LED pentru a putea seta programele dorite.

Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8-YLEO altă mașină de spălat de la Samsung este și Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE. Este o mașină de spălat mai ieftină decât cele scrise mai sus dar cu câteva minusuri. Ca și celelalte aceasta are o încărcare frontală, iar un minus ar fi capacitatea de încărcare care este de 5 Kilograme. Viteza de centrifugare este și aceasta mică, de doar 1000 de rotații pe minut. Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE face parte din clasa energetică A, însemnând ca are un consum energetic destul de ridicat. Are 8 programe și display de tip LED.

Arctic AL 1000A+Și ultima mașină de spălat ieftină pe care o voi recomanda astăzi este Arctic AL 1000A+. Este mult mai ieftină decât cele prezentate mai sus, probabil cea mai ieftină mașină de spălat din această listă. De ce este cea mai ieftină? Pentru că Arctic AL 1000A+ are o capacitate de încărcare de doar 5 Kilograme și este Artic :). În plus aceasta are o încărcare frontală și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Pe lângă toate acestea are 11 programe printre care program rapid de 14 minute și Cămăși (cold-60), Sport (cold-40), Stoarcere+Evacuare și Clătire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.