Remington IPL6000

Vreau să vă prezint în această seară un epilator unic, performant, cu o tehnologie uimitoare ce face minuni. Remington IPL6000 este un epilator cu lumină intens pulsată și senzor pentru piele, pentru ca epilatul să nu mai fie o problemă pentru dumneavoastră, îndepărtând firele de par, lăsând piele fină chiar și pentru 24 de săptămâni. Gata cu programările la cosmetica și cu banii aruncați aiurea!

Femeile în general, merg pentru a-și întreține frumusețea la diferite saloane periodic, suportând orice durere de dragul aspectului plăcut. De acum înainte nu va mai fi nevoie să mergeți să vă epilați în astfel de saloane, deoarece epilatorul de la Remington vă dă posibilitatea să o faceți de acasă, fără niciun pic de durere. Veți avea pielea fină și catifelată pentru o perioadă lungă de timp.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Noul aparat are o unitate manuală care emite energie luminoasă. Această energie este absorbită de melanina din foliculul pilos de sub suprafața pielii. Energia emisă împiedică creșterea firului de par. Pe parcursul tratamentului cu I-Light firul de par devine mai fin și crește mai încet, iar efectul durează până la 3 luni. I-Light funcționează prin direcționarea unui fascicol intens de lumină extrem de mic, către piele.

Secretul acestui epilator minune este acela că în timp veți ajunge să reduceți firele de par, până când acestea nu vor mai crește deloc. I-Light Pro este primul Epilator IPL cu pulsație multiplă, fiind astfel una dintre cele mai rapide metode de îndepărtare a parului pe durată lungă. Sistemul unisex îl face perfect pentru folosirea în intimitatea casei, acționând pentru îndepărtarea parului de pe diferite zone ale corpului: picioare, mâini, spate, umeri, piept și zonele intime. Durata de viață a unei lămpi SP6000 este de 1500 de pulsații, pentru cel puțin o ședință completă de tratament pe modul Multi-Flash.

Aveți la dispoziție 2 metode pentru a-l utiliza: Multi-Flash și Single Flash. Primul mod este indicat pentru zone mai mari, iar cel din urmă pentru tratament punctual. Rezultatele nu vor întârzia să apară, în aproximativ 6 luni veți oserva cum firele de par se vor împuțina, după doar 3 tratamente. Avantajele tratamentului cu Remington IPL6000 constau în faptul că pot fi tratate zone extinse în aceeași ședință, chiar și tot corpul. Disconfortul și durerea sunt aproape inexistente, riscul apariției reacțiilor adverse este minim, iar firele distruse dispar pentru o mare perioadă de timp.

Acest epilator este perfect pentru a fi folosit de dumneavoastră sau pentru a-l face cadou. Veți obține rezultatele mult așteptate după primele 3 luni de utilizare. Respectând instrucțiunile, veți ajunge să aveți pielea catifelată și îngrijită chiar de la dumneavoastră acasă, fără să mai treceți prin disconfortul de a merge la un salon special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.