Review pentru cel mai ieftin laptop HP Compaq 620

Probabil unul din cele mai ieftine laptopuri de la HP cu o configuratie perfecta pentru a rula fara probleme  aplicatiile de tip office, browsing, si email.

Privind configuratia laptopului HP Compaq 620, acesta are un procesor dual core cu o frecventa de 1900 MHz; display BrightView HD cu o rezolutie maxima de 1366 x 768; 2 GB de memorie RAM (poate fi extinsa pana la 4GB), un hard disk de 320 GB pe SATA cu 5400 RPM; placa video integrata model 4500MHD; DVD-RW, un singur difuzor, cititor de carduri si o camera WEB de 2.0 MP.

Laptop HP Compaq 620 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core T3100 1.9GHz, 2GB, 320GB, Linux, Gri + Geanta  2Laptop HP Compaq 620 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core T3100 1.9GHz, 2GB, 320GB, Linux, Gri + Geanta  2Laptop HP Compaq 620 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core T3100 1.9GHz, 2GB, 320GB, Linux, Gri + Geanta  2

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, informatii si detalii …

Detinand un astfel de laptop de cateva luni pot spune ca este un laptop elegant, un laptop ieftin cu un design simplu cu un material mat care nu prea se poate pata sau murdari, doar in jurul tastaturii este dintr-un material lucios. Singurele minusuri pe care acest laptop le are sunt: nu are tastatura numerica (insa nu este o problema daca nu lucrezi numai cu cifre), are un singur difuzor (trebuie sa se instaleze driverele audio pentru a se auzi mai tare).

Ca plusuri daca cumperi acest laptop primesti o geanta HP cadou, o geanta de calitate si foarte utila. Poti vizualiza filme HD pe youtube fara probleme, pentru aplicatiile de tip office acest laptop este perfect,  iar pentru pretul la care acesta se vinde este un laptop excelent.

One thought on “Review pentru cel mai ieftin laptop HP Compaq 620”

  1. Pingback: Recomandarea zilei: Laptopuri Ieftine
  2. Trackback: Recomandarea zilei: Laptopuri Ieftine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.